Cum a slăbit Lidia Buble în timp record, după apariția la Asia Express. Secretul artistei

Cum a slăbit Lidia Buble în timp record, după apariția la Asia Express. Secretul artistei
Ce a făcut Lidia Buble după Asia Express

Lidia Buble arată extrem de bine. Vedeta se bucură de forme perfecte, chiar dacă mulți fani au crezut că silueta ei a avut de suferit în competiția de la Asia Express. Simpatica artistă a dezvăluit la ce trucuri a apelat în momentul în care s-a întors din show!

Lidia Buble și-a dezvăluit secretele. Cum a slăbit după Asia Express

Lidia Buble a trecut prin aventura vieții sale alături de sora ei, Estera. Cele două au format o echipă extrem de îndrăgită la Asia Express și au dat tot ce a fost mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare. Între timp, mulți fani au crezut că artista s-a îngrășat.

Totuși, nici vorbă de așa ceva! Lidia Buble a mărturisit că silueta ei nu a suferit mari modificări în competiția extrem de dură. Vedeta a explicat că s-a îngrășat doar 2 kilograme, însă a reușit să scape de această mică neplăcere cu ajutorul unei alimentații corecte. Ea a apelat și la masajul cu bambus.

„Spre uimirea tuturor, nu m-am îngrășat aproape deloc. Cele două kilograme luate în plus se văd la televizor ca și cum ar fi mult mai multe. P

ersoanele cu care m-am văzut la întoarcerea din emisiune erau chiar uimite deoarece la televizor arătam într-un fel, iar în realitate eram tot o slăbătură. (râde)

Acum, acele câteva kilograme în plus le-am dat jos imediat cu ajutorul masajului cu bambus și printr-o alimentație corectă.”, a spus Lidia Buble pentru revista Viva!.

Lidia Buble, dezvăluiri despre Asia Express. Cum a schimbat-o competiția

Lidia Buble se bucură nespus pentru că a participat la Asia Express. Relația pe care o are artista cu sora ei, Estera, s-a îmbunătățit. Cele două au fost nevoite să treacă prin probe extrem de dificile, demonstrând că sunt extrem de apropiate, puternice și pot să facă orice își propun.

„Pot spune că pe tot parcursul competiției am învățat câte un lucru notabil în ceea ce mă privește.

În primul rând, pot spune că relația mea cu Estera s-a întărit și ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim, faptul că ne suntem aproape și că suntem pregătite să trecem oricând peste tot și toate pentru a reuși.

Iar vorba aceea, ‘la bine și la greu’, este acum piatra de temelie în ceea ce privește relația noastră ca surori. Totodată, am învățat că sunt chiar mai puternică decât știam și că, oricât de greu și lung ar fi drumul, merg fără griji dacă sunt alături de Esti.”, a mai zis vedeta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI