Cele mai bune console pentru jocuri video. Ce să alegi de la PlayStation, Xbox și Nintentdo

Cele mai bune console pentru jocuri video. Ce să alegi de la PlayStation, Xbox și Nintentdo

Magazinul eMAG îți oferă cele mai bune console pentru jocuri video la prețuri foarte bune. Nu rata ofertele la PlayStation, Xbos și Nintendo.

Poți achiziționa de la eMAG cea mai bună consolă de gaming a momentului, fiind vorba despre PlayStation 5. Magazinul eMAG o pune la dispoziție la un preț foarte bun, astfel că poți beneficia de o memorie de 16 GB și un spațiu de stocare SSD de 825 GB la cel mai bun preț, AICI. Experimentează încărcare ultra-rapidă a jocurilor cu ajutorul SSD, imersiune mai porfundă cu compatibilitate pentru feedback haptic, declanșatoare adaptabile și sunet 3D, toate pentru a juca cele mai noi jocuri pe consolă.

Dacă vânezi cea mai bună consolă de la Microsoft, află că aceasta este consola Xbox Series X, disponibilă și la eMAG. Achiziționează cea mai rapidă și performantă consolă de la Xbox construită vreodată. Joacă mii de titluri de la patru generații de console, acestea rulând cel mai bine pe Xbox Series X. În centrul Seriei X se află Xbox Velocity Architecture care îmbină perfect un SSD de 1 TB personalizat cu software integrat pentru un joc mai rapid, simplificat și cu o sarcină redusă semnificativ, toate acestea, AICI.

Cele mai bune console pentru jocuri video la prețuri speciale

În ceea ce privește portabilitatea, Nintendo Switch este câștigătorul. eMAG îți pune la dispoziție această consolă, iar cu ajutorul sistemului Nintendo Switch, acesta se poate transforma indiferent de situație, astfel că poți jucar jocurile preferate oricât de ocupat ai fi. Te poți bucura de jocuri oricând, oriunde, cu oricine și cu moduri de joc flexibile și gratuite. Accesează oferta AICI.

În cazul în care ai un buget limitat, consola PlayStation 4 este cea care se încadrează cel mai bine pe baza acestui criteriu. eMAG are o ofertă pentru consola PS4, cu o capacitate de stocare de 1TB. Aceasta vine la pachet cu jocul FIFA 20 și 2 controllere DualShock 4, la un preț excepțional AICI.

Citește și: