Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat de pe bloc, la Timișoara. Iuliana ar fi recurs la gest după o discuție cu fostul iubit

Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat de pe bloc, la Timișoara. Iuliana ar fi recurs la gest după o discuție cu fostul iubit

Informații noi vin în cazul mamei care a decis să se arunce în gol de la etajul zece, împreună cu copii săi, de pe un bloc din Timișoara. Iuliana ar fi fost amenințată în repetate rânduri de fostul partener de viață.

Care era, de fapt, relația între Iuliana și fostul iubit. Anunțul făcut de apropiații tinerei mame

Toți apropiații Iulianei spun că relația dintre femeie și fostul iubit a fost una tumultoasă. Relația ar fi început în urmă cu trei ani, motiv pentru care aceasta și fostul soț ar fi divorțat.

La scurtă vreme după ce au început să se vadă, bărbatul ar fi început să o hărțuiască pe femeie. De altfel, în dimineața când a avut loc tragedia cei doi au mai avut o discuție, deși Iuliana și fostul soț depuseseră actele să se recăsătorească. Fostul iubit a fost surprins și la priveghi.

O informație surprinzătoare dintre relația celor doi a fost dezvăluită de apropiații tinerei. Unul dintre prietenii săi au declarat că băiețelul care a murit alături de mama sa ar fi fost chiar copilul fostului iubit.

”Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băiețelul! A făcut testul ADN”, susține prietenul Iulianei.

Telefonul pe care l-ar fi primit tânăra mama, înainte să se sinucidă

Relația dintre cei doi nu a funcționat, iar Iuliana a decis să se întoarcă la fostul soț. Decizia ei ar fi stârnit furia fostului iubit, care i-a transformat viața într-un calvar.

”El a amenințat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deși nu este! Era terorizată de omul ăla. E ceva mafiot, nu e de joacă cu el!Ar fi primit un telefon în dimineața aia de la tatăl băiețelului și că ar fi amenințat-o cu ceva. O fi amenințat-o cu copiii. Şi-a iubit copiii enorm de mult”, mai spune prietenul Iuliei, potrivit ObservatorNews.

Citește și:
Etichete: