O nouă ipoteză în cazul mamei care a sărit de pe bloc, în Timișoara. Fosta soacră a Iulianei vine cu noi dezvăluiri

O nouă ipoteză în cazul mamei care a sărit de pe bloc, în Timișoara. Fosta soacră a Iulianei vine cu noi dezvăluiri

Un nou scenariu apare în cazul femeii care a decis să își pună capăt zilelor sărind de pe un bloc din Timișoara, împreună cu cei doi copii. Fosta soacră a Iulianei a oferit detalii cutremurătoare din viața tinerei de 33 de ani.

Motivul real pentru care Iuliana s-ar fi sinucis împreună cu cei doi copii

Elizabeta Darotz povestește că după ce Iuliana s-a despărțit de fiul ei, ar fi avut o relație cu un alt bărbat, pe nume Marcel. Nu a durat mult și tatăl copiilor s-a întors în țară din Austria, iar cei doi au decis să se recăsătorească, pentru a le oferi copiilor o viață frumoasă.

Femeia nu deține detalii cu privire la modul în care s-a terminat relația Iulianei cu Marcel, sau dacă aceștia puseseră punct, însă suține cu tărie că bărbatul ar fi amenințat-o după ce aceasta i-a spus planurile sale.

„Ea s-a despărțit de fiul meu și și-a făcut o altă relație. Era în cealaltă relație, dar a venit fiul meu acasă și au hotărât că pentru binele copiilor să crească copiii împreună. Nu știu dacă a renunțat la iubit, dar au vorbit la telefon. Cred că a amenințat-o când i-a spus că se va căsători. L-a rugat pe Alex să nu plece înapoi, iar el i-a spus că nu poată să rămână, că are serviciu. Ea i-a spus că are nevoie de cineva să o apere. Îi era teamă de ceva”, a povesit Elizabeta Darotz, la Acces Direct.

Femeia mai spune că mama nepoților săi ar fi primit un apel de amenințare și s-a speriat. Elizabeta Darotz a vorbit la telefon cu Marcel, care i-a recunoscut că el și Iulia au discutat cu o zi înainte de tragedie. Fosta soacră a Iuliei a mai declarat că femeia i-a dezvăluit că era terorizată de iubitul ei, care o amenința că-i ia copiii dacă se împacă cu fostul soț.

„Asta vreau să aflu și eu, doar bănuim.. Eu am vorbit cu Marcel, să-mi dea explicații. El e plecat la Deva. Era foarte calm. Nu recunoaște că a amenințat-o, dar a spus că a vorbit cu o seară în urmă cu ea, luni, și că și-au spus că vor să se împace și a întrebat Iulia dacă mai e valabil să se mute în casă. Aici îmi dă cu semnul întrebării. Marcel spunea că vor să se împace. I-am cerut explicații. Am zis că pentru mine este un criminal, i-am spus că mi-a omorat nepotii.

Așa mi-a povestit ea în ultima lună. A venit la mine și mi-a mai zis că vrea să vină înapoi la noi în familie și că vrea să fie bine cu toată lumea și că Marcel o amenință că îi ia copilul. Eu cred că cu ceva a amenințat-o pentru că în perioada de acasa pana la gradiniță s-a întâmplat ceva, tocmai pentru că nu a mai lăsat nici copiii la grădiniță. Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva ”, a mai povestit femeia.

 

 

 

Citește și:
Etichete: