Incendiu puternic în București. Un serivce auto a explodat, în Sectorul 6

Incendiu puternic în București. Un serivce auto a explodat, în Sectorul 6

E alertă, marți seară, în Sectorul 6 al Capitalei. Un service auto din cartierul Militari a fost cuprins de flăcări. Potrivit informațiilor, se pare că fumul este vizibil de la câţiva kilometri depărtare.

Explozie în cartierul Militari. Un service auto a luat foc

Conform mai multor marturii făcute de persoane care se aflau în zonă, se pare că ar fi explodat mai multe butelii în interior. În service există și câteva autoturisme incendiate.

Nu mai puțin de autospeciale cu apă şi spumă au intervenit, pentru stingerea incendiului. Intervenția e una de durată, având în vedere cauciucurile și materialele inflamabile, care au fost curpinse de flăcări.

Forțele de ordine spune că o suprafață de aproximativ 100 de metri pătraţi este afectată. Pompierii au reușit să localizeze incendiul și încearcă să stopeze flăcările care au cuprins și clădirea în care se afla service-ul. Până la această oră nu au fost raportate victime ca urmare a incidentului.

De altfel, nu este singurul incident care a alertat pompierii din Capitală, astăzi. O garnitură de metrou a luat foc, marți dimineață, între Piața Romană și Piața Universității.

Citește și: Avertisment grav al experților: Mii de litri de substanțe chimice de la uzina Azovstal pot ajunge în Marea Neagră, ucigând orice formă de viață

La incendiu au intervenit 20 autospeciale de stingere, 39 ambulanțe SMURD, dar și Detașamentul Special de Salvatori.

“Metrorex informează că astăzi, 24.05.2022, începând cu ora 08:50 , circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate din cauza unei defecțiuni tehnice identificată la un tren care a plecat din stația Piața Romană către Berceni. În urma defecțiunii, trenul va fi retras din circulație pentru analiză și remediere. Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulația pe Magistrala 2 să se reia în condiții normale. Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, transmit oficialii Metrorex.

Motivul principal al incidentului ar fi fost o flacără la o cutie cu conductori la nivelul şinei, de la care s-au înregistrat degajări de fum în zona Piaţa Romană, a declarat şeful ISU Bucureşti-Ilfov, Orlando Şchiopu.

Citește și: De la ce ar fi pornit, de fapt, incendiul de la metroul din Capitală. Pompierii și comandantul intervenției dezvăluie cauza

Citește și:
Etichete: