28 iun. 2022 | 09:13

Hală cu produse electrocasnice din Sibiu, în flăcări. Pompierii au intervenit de urgență

ULTIMA ORĂ
Hală cu produse electrocasnice din Sibiu, în flăcări. Pompierii au intervenit de urgență

Marți, 28 iunie, pompierii din Sibiu au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de pe strada Topitorilor. La fața locului, flăcările au cuprins aproximativ 250 de metri pătrați din suprafața clădirii, în interiorul căreia erau depozitate mai multe bunuri electrocasnice. Echipajele ISU au acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și două SMURD-uri.

Incendiu în Sibiu. Arde o hală cu produse electrocasnice

O hală cu electrocasnice din orașul Sibiu a fost cuprinsă de flăcări, marți dimineață. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și două echipaje SMURD. Potrivit pompierilor ISU, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Nu au fost semnalate victime. Aproximativ 300 de metri pătrați din suprafața clădirii au fost afectate.

Marți, în jurul orei 5, pompierii sibieni au acționat imediat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și două echipaje SMURD, în municipiul Sibiu, pe strada Topitorilor, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală cu produse electrocasnice.

„În această dimineață, în jurul orei 05:07, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și două echipaje SMURD, în municipiul Sibiu, pe strada Topitorilor, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală cu destinație de atelier de reparații”, au transmis autoritățile.

Sunt mai multe pagube

Odată ajunși la locul incendiului, pompierii au limitat extinderea focului la întreaga hală, precum și la proprietățile și casele din vecinătate. Cauza a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect. Flăcările au afectat o mașină, aproximativ 300 de mp din suprafața halei, precum și mai multe bunuri depozitate în interiorul acesteia. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, a explicat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu, scrie presa locală.

Foto Ora de Sibiu

Foto Ora de Sibiu

De la ce a pornit focul

Flăcările incendiului din această dimineață au cuprins aproximativ 300 de mp din suprafața halei, în interiorul căreia erau depozitate mai multe bunuri electrocasnice. Echipajele de intervenție au limitat extinderea focului la întreaga clădire, precum și la proprietățile, și casele din apropiere. Un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect a fost cauza incendiului. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și două echipaje SMURD.