Doi copii au fost călcați de o mașină în București, intenționat. Imaginile au fost surprinse. Ce spune Poliția

Doi copii au fost călcați de o mașină în București, intenționat. Imaginile au fost surprinse. Ce spune Poliția

Doi copii din București au fost spulberați de o mașină, intenționat, în București. Șoferul care i-a lovit a fugit de la locul accidentului, însă camerele de supraveghere au surprins totul.

Un șofer a intrat intenționat într-un grup de oameni de pe o stradă

Incidentul s-a petrecut ieri, 21 aprilie, în jurul orei 13:40, în sectorul 2 din București. Imaginile arată exact momentul în care cei doi copii sunt spulberați de autovehicul.

Cei doi copii se aflau alături de câțiva adulți pe o stradă îngustă din Capitală. Șoferul mașinii nu avea o viteză mare, însă a intrat intenționat în grupul aflat pe marginea străzii.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului, dar șoferul a fugit imediat ce a lovit copiii. Totodată, șoferul și-a abandonat mașina la distanță mică față de locul accidentului.

Cei doi copii loviți au fost transportați la spital

”La data de 21.04.2022, în jurul orei 13.40, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din sectorul 2.

Din datele existente la acest moment, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Str. Ștefan Pascale, la intersecția cu Str. Gimalău, a accidentat doi pietoni, iar după producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi pietoni, minori, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, precum și pentru identificarea conducătorului autovehiculului de către polițiștii Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți din cadrul Brigăzii Rutiere”.

Citește și: