Dacia Jogger, mai aproape de rulotă: cât costă varianta transformată radical, nu e de la Mioveni

Dacia Jogger, mai aproape de rulotă: cât costă varianta transformată radical, nu e de la Mioveni

Dacia Jogger va primi în curând o versiune pentru cei care sunt fani ai campingului.

Producătorul de la Mioveni nu a oferit detalii dacă acesta este un model nou sau dacă este vorba de un alt nivel de echipare.

Cu toate acestea, spaniolii de la Camperiz au pregătit un model Jogger destinat exclusiv celor care sunt pasionați de vacanțe în natură.

La începutul anului, oficialii Dacia au anunțat că vor fi lansate două noi versiuni ale modelului Jogger. Una dintre acestea este o autorulotă, iar alta un camper ce ar putea fi lansat spre finele anului 2022.

Camperiz este mai degrabă o adaptare a MPV-ului lansat în vara anului trecut de Dacia, care păstrează în mare măsură caracteristicile modelului original.

Jogger Camperiz – un deliciu pentru fanii naturii

În ceea ce privește interiorul, acesta vine echipat cu un minifrigider de 15 litri, chiuvetă, aragaz portabil cu butelie de gaz și un rezervor de 12 litri.

De asemenea, are un și un pat pliant în zona portagajului, care oferă saltea detașabilă și nu în ultimul rând există un spațiu de depozitare de 60 de litri. În momentul în care este întins patul ocupă tpată suprafața banchetei din spate și a portbagajului, conform celor de la promotor.ro

Dacia Jogger Camperiz vine în dotare și cu o baterie auxiliară pentru a alimenta frigiderul. Mai mult, clienții pot opta și pentru un sistem auxiliar de încălzire.

Jogger Camperiz vine echipat în varianta de bază cu un motor 1.0 ECO-G dual-combustibil pe benzină/GPL. Are 100 de cai putere și un cuplu de 170 Nm, fiind cuplat la o cutie cu șase trepte.

În Spania, Dacia Jogger Camperiz are un preț de pornire de 23.295 de euro. Clienții mai pot adăuga și opționale care ridică prețul mașinii la 28.728 de euro. Printre ele poate fi un sistem de încălzire Wabasto, un invertor de 150 W și 230 V, un cort de exterior, un portbagaj pentru acoperiș și suport pentru schiuri.

Etichete: