Anker Soundcore Life Q35: Căști wireless cu sunet de „aur” și Noise Cancelling personalizat [P]

Anker Soundcore Life Q35: Căști wireless cu sunet de „aur”  și Noise Cancelling personalizat [P]

Un accesoriu care merită luat oriunde și îți îmbunătățește viața. Căștile Life Q35 sunt succesorul Life Q30. Deși arată și se simt asemănător cu generația anterioară, Life Q35 suportă codecul LDAC, ceea ce înseamnă că oferă un sunet de înaltă rezoluție și performanță îmbunătățită a microfonului.

Ce este LDAC?

LDAC este o tehnologie proprie de codare audio dezvoltată de Sony, care permite transmiterea audio de înaltă rezoluție prin conexiuni Bluetooth la până la 990 kbps la 32 biți/96 kHz.

A3027031_Activie Noise Cancelling Headphones_Top Banner-2
Anker Soundcore Life Q35 – căși wireless over-ear

Life Q35 excelează la capitolul personalizare. Toate setările au loc în aplicația dedicată Soundcore, disponibilă în iOS și Android. Oferă o autonomie impresionantă de până la 40 de ore cu o singură încărcare.

Aceste căști sunt companionul perfect pentru călătorit deoarece Anker pune accent pe portabilitate. Pot fi purtate confortabil pentru perioade lungi de timp, iar când nu le mai folosești se pliază rapid și ușor astfel încât să nu ocupe mult spațiu în bagajul tău.

Comenzi tactile și asistent vocal  Life Q35 sunt dotate cu butoane fizice care acceptă o serie de comenzi, precum redare, gestionarea apelurilor, volum, asistent vocal, pornire/oprire și activarea modului ANC/Transparență. Butoanele ies în afară pe partea din spate a fiecărei căști și sunt distanțate convenabil pentru a le identifica și localiza.  One Ear Detection este disponibilă și pentru a întrerupe automat muzica atunci când scoți căștile și pentru a relua redarea atunci când le pui înapoi pe urechi.
Anker Soundcore Life Q35 – împerechere rapidă prin NFC și suport MultiPoint

Comenzi tactile și asistent vocal

Life Q35 sunt dotate cu butoane fizice care acceptă o serie de comenzi, precum redare, gestionarea apelurilor, volum, asistent vocal, pornire/oprire și activarea modului ANC/Transparență. Butoanele ies în afară pe partea din spate a fiecărei căști și sunt distanțate convenabil pentru a le identifica și localiza.

One Ear Detection este disponibilă și pentru a întrerupe automat muzica atunci când scoți căștile și pentru a relua redarea atunci când le pui înapoi pe urechi.

A3027031_Activie Noise Cancelling Headphones_Top Banner-1
Anker Soundcore Life Q35 – Hi-Res Audio Wireless

Aplicația Soundcore

Aplicația Soundcore oferă o experiență premium care plasează căștile Life Q35 deasupra multor alte căști Bluetooth din această gamă. După descărcarea acesteia, vei primi o solicitare de actualizare la versiunea 1.20, care adaugă îmbunătățiri la performanța LDAC, EQ și a calității apelurilor. O aplicație cu actualizări de firmware ca aceasta, este esențială pentru îmbunătățirea performanței și a longevității dispozitivului.

Anker Soundcore Life Q35
Anker Soundcore Life Q35 – anulare a zgomotului de fond

Calitatea sunetului și tehnologia de anulare a zgomotului

Cu o mulțime de moduri și funcții de anulare a zgomotului, Anker Soundcore Life Q35 se pot adapta la aproape orice mediu. Apeși un singur buton de pe spatele căștii din stânga și se comută între modurile de izolare pasivă, anulare activă a zgomotului (ANC) și transparență.

Anularea zgomotului are trei moduri: Transport, Exterior și Interior. Cele două microfoane dispuse pe fiecare cască detectează și filtrează zgomotele care îți distrag atenția.

Soundcore Life Q35 oferă un sunet incredibil. Difuzoarele personalizate cu diafragmă de mătase reproduc cu acuratețe muzica pe o gamă mai largă de frecvență și reduc distorsiunile pentru a oferi un sunet certificat atât Hi-Res Audio, cât și Hi-Res Audio Wireless. Te vei bucura întotdeauna de cel mai bun sunet, indiferent dacă ascultați în modul wireless sau cu fir.

Anker Soundcore Life Q35
Anker Soundcore Life Q35 – căști cu noise cancelling

Autonomia bateriei și carcasa de încărcare

Autonomia acestor căști este generoasă. Ne oferă 40 de ore de ascultare cu modul de anulare al zgomotului pornit, și 60 de ore cu acest mod oprit.

* Aceste durate de redare pot fi reduse cu aproximativ o oră sau două atunci când sunt utilizate la un volum mare, streaming și ANC. Chiar și așa, acestea au o autonomie excelentă în comparație cu cele 20 de ore de redare pe care AirPods Max și Bose 700 le generează cu o singură încărcare.

În cazul în care trebuie să pleci la muncă și ai uitat să încarci căștile, vestea bună este că le poți încărca ultra rapid. Cu o încărcare scurtă, de doar 5 minute, te poți bucura de 4 ore de redare.

A3027031_Active Noise Cancelling Headphones_TD02_V1
Anker Soundcore Life Q35 – căși wireless over-ear cu LDAC

Calitatea apelurilor și conectivitate

Calitatea apelurilor este îmbunătățită în comparație cu predecesorul său, Life Q30. Anker a încorporat două microfoane care folosesc un algoritm AI (inteligență artificială) pentru a produce apeluri cu sunet mai clar și pentru a elimina zgomotele nedorite.

Caracteristica impresionantă a căștilor Life Q35 este conectivitatea Bluetooth 5.0 care funcționează excepțional de bine. Life Q35 recunosc dispozitivele instantaneu, iar dacă le folosești în modul wireless funcționează într-o rază de acțiune de până la 15 metri.

Anker a adăugat și alte două funcții wireless pentru a îmbunătăți experiența wireless: tehnologia MultiPoint și NFC. Primul permite să conectezi două dispozitive simultan (care  pot fi comutate între ele fără probleme), în timp ce NFC îți permite să conectezi Life Q35 prin plasarea din spate a unui smartphone compatibil pe casca din dreapta.

Anker Soundcore Life Q35 - aplicația Soundcore pentru mobil
Anker Soundcore Life Q35 – aplicația Soundcore pentru mobil

Verdict

Căștile Soundcore Life Q35 sunt companionul perfect de călătorie și productivitate la locul de muncă. Totul datorită portabilității excelente, a autonomiei generoase, a sunetului clar și puternic cu tehnologia de anulare a zgomotului personalizată. Life Q35 pot fi cumpărate  la mai puține de jumătate din prețul rivalilor.

Căștile wireless Anker Soundcore Life Q35 sunt disponibile în magazinele partenerilor East Com Trading, unicul reprezentant oficial Anker în Romania.

Anker Soundcore Life Q35:
Anker Soundcore Life Q35: difuzoare

Specificații tehnice:

Tip: Over-ear

Bluetooth: 5.0

Compatibilitate: Universală

Conectivitate: USB-C, Wi-Fi

Funcții: Wi-Fi, Design pliabil

Autonomie: 40 ore

Anker Soundcore Life Q35:
Anker Soundcore Life Q35: tehnologie avansată
Citește și: