Actualizări importante pentru aplicația Yahoo Mail: cum îți face viața mai ușoară

Actualizări importante pentru aplicația Yahoo Mail: cum îți face viața mai ușoară

Aplicația Yahoo Mail vine cu actualizări noi care facilitează gestionarea chitanțelor și urmărirea livrărilor. De asemenea, are un „monitor de încercare” gratuit, astfel încât să nu uiți să anulezi abonamentele.

Yahoo a lansat cea mai recentă aplicație Mail cu o serie de actualizări concepute pentru a ajuta utilizatorii să urmărească chitanțele, expedițiile, cardurile cadou și abonamentele de „probă gratuită” care trebuie anulate până la o anumită dată. Un nou design urmărește, de asemenea, să faciliteze navigarea, cu filtre contextuale „în partea de sus a căsuței primite”, dezabonare cu o singură atingere, organizare a documentelor atașate și multe altele.

Yahoo Mail te ajută să fii mai organizat

Dacă ești unul dintre cei care se înscriu pentru teste gratuite, instrumentul de urmărire a încercărilor gratuite te poate ajuta. Pune mementouri în partea de sus a căsuței de e-mail pentru a te anunța când se termină o perioadă de încercare gratuită, astfel încât să poți decide dacă o păstrezi sau să o anulezi, fără să te panichezi cu privire la dată. De asemenea, oferă alerte actualizate de urmărire a pachetului pentru a te informa unde se află coletul sau dacă este gata să fie ridicat.

O altă vizualizare nouă îți permite să vezi chitanțele tuturor comenzilor tale într-un singur loc, ajutându-te să urmărești cheltuielile sau să faci cu ușurință returnări. Și, în sfârșit, vizualizarea cardurilor cadou afișează toate cardurile cadou neutilizate într-un singur loc, astfel încât să le poți folosi înainte ca acestea să expire.

Yahoo Mail primește, de asemenea, câteva funcții de design noi, în special navigarea actualizată din partea de sus a căsuței primite, care îți permite să comuți între căsuța de e-mail, documente atașate, mementouri marcate cu stea și productivitate. De asemenea, include acum dezabonarea cu o singură atingere, gruparea după expeditor și mesajul „e-mail către mine” pe care l-ai trimis ca mementouri. În cele din urmă, există un nou filtru de „documente atașate” care îți permite să afișezi și să filtrezi toate documentele atașate mail-urilor, după tip (PDF, documente, fotografii), astfel încât să nu fie nevoie să cauți în fiecare e-mail.

Deși nu depășește Gmail sau Outlook, Yahoo Mail se află chiar în spatele acestor două servicii în popularitate, cu aproximativ 225 de milioane de utilizatori, începând cu 2020. Actualizarea este acum lansată pe iOS și Android, deși poate dura ceva timp să ajungă la tine.