Accident pe DN1 cu trei mașini. Traficul spre București este restricționat

Accident pe DN1 cu trei mașini. Traficul spre București este restricționat

Un accident în care au fost implicate trei mașini s-a produs vineri pe DN1, între București și Ploiești. Trei persoane au fost rănite în urma impactului, iar traficul este restricționat în apropierea localității Săftica. Oamenii legii anunță că, întrucât este început de weekend și din ce în ce mai mulți bucureșteni se îndreaptă către stațiunile de pe Valea Prahovei, s-ar putea produce ambuteiaje.

Accident cu trei mașini pe DN1. Traficul este restricționat

Un accident în urma căruia trei persoane au fost rănite a avut loc vineri după-amiază pe DN 1, în afara staţiunii Buşteni. Traficul în zonă este restricționat pe o bandă pe fiecare sens.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe DN 1 București-Ploiești, în zona localității Săftica, județul Ilfov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

Două autoturisme conduse de şoferi în vârstă de 49, respectiv 63 de ani au intrat în coliziune pe DN 1, în zona km 126+800.

În urma impactului, trei persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical la fața locului. Au fost răniţi şoferul de 63 de ani şi doi pasageri, respectiv o femeie de 53 de ani şi un bărbat de 61 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Există posibilitatea producerii de ambuteiaje, întrucât este început de weekend și din ce în ce mai mulți bucureșteni se îndreaptă către stațiunile de pe Valea Prahovei.

Citește și: Accident grav pe DN6. S-a activat planul roșu de intervenție. Două microbuze și un autoturism sunt implicate

Citește și: