Accident pe A1, între un TIR și o mașină. Cinci persoane au fost rănite

Accident pe A1, între un TIR și o mașină. Cinci persoane au fost rănite

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri, în jurul orei 12:40, pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu. În zona localității Aciliu, traficul se desfășoară pe banda II. În urma coliziunii dintre un TIR și un autoturism, cinci persoane au fost rănite, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Accident pe A1, între Sebeş și Sibiu

Cinci persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat în coliziune cu un autocamion, în zona Aciliu, pe sensul de mers Sebeş-Sibiu. La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu descarcerare şi o autospecială de transport victime multiple.

„ISU Sibiu a intervenit de urgenţă pe A1, în zona localităţii Aciliu, pe sensul de mers Sebeş-Sibiu, cu două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu descarcerare şi o autospecială de transport victime multiple, la un accident rutier. Din primele informaţii, există cinci victime”, spun autoritățile.

În accident au fost implicate un autotren, la volanul căruia se afla un hunedorean în vârstă de 47 de ani, și un autoturism condus de un cetățean străin, în vârstă de 55 de ani. Polițiștii continuă cercetările în zonă. Doi bărbați și trei femei au nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la UPU Sibiu, după cum urmează: femeie (51 de ani) cu traumatism abdominal și escoriații; femeie (28 de ani) cu traumatism umăr și escoriații; femeie (74 de ani) cu traumatism toracic și escoriații; bărbat (33 de ani) cu escoriații și bărbat (55 de ani) cu escoriații.

Patru mașini s-au ciocnit

Patru autoturisme au intrat în coliziune, miercuri dimineaţa, pe DN 7, în zona localităţii Tălmaciu, județul Sibiu, a anunțat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. Circulaţia rutieră a fost îngreunată pe ambele sensuri, formându-se coloane de mașini. Deși impactul a fost destul de urât, nu s-au înregistrat victime.

Pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea-Sbiu, la intrarea în localitatea Tălmaciu, patru autovehicule s-au ciocnit față-spate. Având în vedere dinamica evenimentului rutier, au intervenit polițiștii rutieri pentru dirijarea traficului în zonă.

Un alt accident s-a produs, marți dimineață, în localitatea Mija din județul Dâmbovița. O persoană a decedat şi alte patru au fost rănite, acestea din urmă fiind transportate de urgență la spital. Au acționat o autospecială de stingere, două echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD şi două ambulanţe.