Accident grav pe autostrada A1 București-Pitești. Traficul este restricționat

Accident grav pe autostrada A1 București-Pitești. Traficul este restricționat

Accident grav pe autostrada A1 București-Pitești.  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, la kilometrul 82, în zona localității Rătești, județul Argeș, fiind blocată prima bandă pentru efectuarea cercetării la fața locului. Anterior a avut loc un accident rutier între un autotren și un autoturism.

Două persoane au fost rănite

Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

Un accident a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe autostrada A1 București – Pitești, la km 64, pe sensul spre Capitală. Traficul este blocat, momentan.

Două persoane au fost rănite și îngrijite de medici la fața locului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A1 București – Pitești, la kilometrul 64(localitatea Uliești, jud. Dâmbovița), sensul către Capitală, traficul este blocat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism.

Se estimează ca circulația să revină la normal în 30-45 de minute.

 

Citește și:
Etichete: