Trucul WhatsApp neștiut de români: această funcție te ajută enorm când trimiți mesaje

Trucul WhatsApp neștiut de români: această funcție te ajută enorm când trimiți mesaje

WhatsApp e o aplicație de mesagerie folosită de mulți români, dar puțini știu acest truc.

WhatsApp are o serie de funcții menite să-ți facă viața mai ușoară și să poți ține legătura constant cu cei dragi. Cu toate acestea, are și câteva trucuri pentru a naviga mai ușor în aplicație și pentru a avea o experiență cât mai plăcută. Unul dintre ele se referă la listele de difuzare.

Funcția te ajută, practic, să trimiți același mesaj mai multor persoane din listă, dar fără a face un grup comun. În acest fel, nimeni nu știe că ai mai trimis mesajul și altcuiva. Iată cum trebuie să procedezi.

Trucul WhatsApp pe care puțini îl știu

WhatsApp are o funcție denumită liste de difuzare. Îți permite să trimiți un mesaj către mai multe contacte în același timp, iar pe aceste liste se pot regăsi doar persoanele pe care le selectezi tu.

Le poți salva după bunul plac, astfel încât să poți trimite mesaje simultan către toți, fără să fii nevoit să-i selectezi mereu pe fiecare în parte. Te ajută în cazul în care nu vrei un grup comun. Pașii pentru a crea o listă de difuzare sunt extrem de simpli:

  1. Mergi la WhatsApp > Mai multe opțiuni  > Difuzare nouă.
  2. Cauți și selectezi contactele pe care vrei să le adaugi
  3. Atingi semnul de bifare

În acest mod se va crea o nouă listă de difuzare. Atunci când trimiți un mesaj către lista respectivă, acesta se va trimite către toți destinatarii din listă care au numărul tău salvat în agenda telefonului. Destinatarii vor primi mesajul ca pe un mesaj obișnuit. Când ți se răspunde, vei primi un mesaj obișnuit în ecranul CONVERSAȚII.

Răspunsul primit nu va fi trimis și către ceilalți destinatari din lista de difuzare.

Câteva precizări

Pentru a fi sigur că te bucuri cum trebuie de această funcție, trebuie să iei în calcul că doar contactele care au numărul tău salvat în agenda telefonului vor primi mesajul pe care l-ai trimis.

Dacă un destinatar nu primește mesajele, înseamnă că nu te are în listă. Listele de difuzare sunt un mod de comunicare prin care o persoană trimite un mesaj către mai multe persoane simultan, susține WhatsApp.

Citește și: