15 oct. 2021 | 07:00

VIDEO Dacia Duster, mai spectaculoasă ca niciodată: te face să uiți de orice jeep de top, cine a făcut-o

ACTUALITATE
VIDEO Dacia Duster, mai spectaculoasă ca niciodată: te face să uiți de orice jeep de top, cine a făcut-o

Dacă ai avut vreodată o afinitate pentru Dacia Duster, vei fi cu siguranță uimit de creația din clipul de mai jos. Aceasta a beneficiat de un upgrade semnificativ pe partea de caroserie și pare să fie capabilă de luptă cu SUV-uri de 2-3 ori mai scumpe.

La câteva săptămâni după ce am detaliat un proiect futurist de reinventare a unui Duster, avem parte de un alt exemplu care îți taie respirația și te face să uiți că discutăm de un bolid ieșit pe ușa fabricii de la Mioveni. Acea versiune a fost creată de nemții de la Prior Design. Iterația din clipul de mai jos vine din Turcia, chiar dacă nu ai crede că turcii au o cultură foarte amplă pe partea de tunning auto.

De la turci vine Dacia Duster care te uimește

Deși designerii Dacia nu s-au dus foarte departe cu nivelul de agresivitate al modelului Duster, se pare că mulți dintre cei care cumpără această mașină văd un potențial imens în SUV-ul românesc. Altfel, nu-mi explic motivul pentru care turcii de la Otosport au reușit să facă un Duster atât de impozant.

Rezultatul turcilor pe partea de tunning a fost ilustrat într-un clip de aproximativ 16 minute postat pe canalul de YouTube Doğan Kabak. Din cadrele de mai jos putem desprinde nivelul la care s-au adus modificările.

Kitul de tunning include aripi lărgite pe față și spate, ce se extind până la barele de protecție față și spate. Există, de asemenea, o nouă grilă, praguri laterale noi și un difuzor spate. Deși, la bază, nu discutăm de cea mai nouă ediție de Dacia Duster 2021 facelift, pe partea din față, turcii i-au montat nou siglă a brandului Dacia. La aspectul general ajută și combinația impozantă dintre jante și anvelope. În final, ai o Dacia Duster care va atrage cu siguranță privirile trecătorilor.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele