Vestea zilei de la Digi RCS RDS: Orange și Vodafone doar visează la așa ceva

Vestea zilei de la Digi RCS RDS: Orange și Vodafone doar visează la așa ceva

Digi RCS RDS a fost parcă dintotdeauna relevant pe piața locală, mai ales datorită abonamentelor la internet. La ora actuală, însă, pare să îngroape Vodafone și Orange prin intermediul migrației masive de abonați.

Digi RCS RDS nu ratează nicio ocazie pentru a se lăuda cu o performanță remarcabilă în materie de utilizatori. Chiar dacă întâmpină în continuare probleme când vine vorba de eficiența remedierii problemelor sesizate la serviciul clienți, probabil din cauza lipsei de personal, foarte mulți români optează pentru prețurile mici ale companiei.

Digi RCS RDS îngroapă Orange și Vodafone

Deja de ceva timp, Digi RCS RDS a apelat la o serie stufoasă de oferte pentru a încuraja migrarea de la o rețea la alta. Urmările au început să se vadă, iar utilizatorii vin aproape de fiecare dată de la Orange, Vodafone și Telekom. Ca referință, nu mai puțin de 3 milioane de numere de telefonie au fost portate din 2008 până la 31 iulie 2021 în rețeaua Digi, indiferent dacă vorbim de servicii fixe sau mobile.

Doar în 2021, în primele 7 luni ale acestui an, Digi RCS RDS se bucură de o cotă de piață de 52,8% pe segmentul portabilității. Serviciile de telefonie mobilă și fixă DIGI au depășit pragul de 3 milioane de numere de telefonie portate, din octombrie 2008, când a fost lansat serviciul în România, până la 31 iulie 2021, potrivit statisticilor comunicate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM/ portabilitate.ro), prelucrate de companie. În această perioadă, la nivelul pieței de telecomunicații, s-au înregistrat aproximativ 7,92 milioane de portări de numere de telefonie fixă și mobilă.

Conform statisticilor, Digi pare să fie prima opțiune când utilizatorii de telefonie mobilă și internet din România se gândesc să-și schimbe furnizorul.  Cu 3.000.196 de numere de telefonie portate, compania este lider detașat în segmentul portabilității. Rețeaua mobilă a atras mai bine de 2.690.323 de utilizatori noi, iar în aceeași perioadă cea fixă a depășit 309.873 numere care au venit prin portare în rețeaua DIGI. Dincolo de particularitățile menționate mai sus, Digi RCS RDS a devenit în 2020 liderul serviciilor de telefonie fixă din România cu o cotă de piață de 39%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: