Una dintre cele mai populare aplicații bancare din România vine cu noutăți

Una dintre cele mai populare aplicații bancare din România vine cu noutăți

George, prima platformă de banking inteligent din România, dezvoltată de BCR, marchează o performanță remarcabilă anul acesta și vine cu noutăți pentru utilizatori.

BCR a prezentat noi informaţii despre aplicaţia George, în cadrul unui eveniment online numit TechXpert Hub powered by George.

Potrivit băncii, aplicația are în acest moment peste 1,15 milioane de utilizatori activi, iar de la lansare și până în prezent, BCR a adăugat peste 240 de funcţionalităţi noi în aplicație.

Totodată, BCR spune că numărul de tranzacţii în aplicaţie a crescut cu 70% în T1 2021 faţă de T1 2020.

George este aplicaţia bancară cu cel mai mare rating din România, în magazinele App Store şi Google Play, iar 9 din 10 clienţi folosesc varianta de mobil George.

Ce beneficii au utilizatorii George? Ei bine, iată câteva dintre facilitățile oferite în cadrul aplicației George a BCR:

Achiziţie de produse de securitate digitală – am deschis ecosistemul către produse non-bancare, cu o ofertă specială de achiziţionare pentru licenţa Bitdefender;
Multibanking – opţiune prin care clienţii îşi pot vizualiza toate conturile, inclusiv cele deţinute la alte bănci;
-Rambursare anticipată a ratelor de credit – asigurăm o experienţă completă din punct de vedere al creditării;
Google Pay – înrolarea cardurilor direct din George;
Vizualizare pensii – afişarea conturilor de pensie, Pilonul 2 şi Pilonul 3, de la BCR Pensii; Actualizarea datelor (KYC) – posibilitatea de a actualiza datele persoanele direct în aplicaţie;
Descoperit de cont – posibilitatea de a activa 100% online o rezervă de bani (descoperit de cont).
Card de credit – obţinerea unui card de credit 100% online direct în George;

BCR – planuri de viitor pentru George

Aanul acesta ne axăm pe mentenanţa şi îmbunătăţirea produselor de daily banking disponibile în platformă. Migrăm spre zona de microîntreprinderi, iar în acest moment avem peste 25 de mii de clienţi microîntreprinderi care au interacţionat cu George, cu care ne consultăm pentru a definitiva experienţa din aplicaţie, pentru a o putea lansa oficial, a anunțat banca.

Citește și: