Tesla nu vrea să uiți de Cybertruck: cel mai nou produs scos la vânzare

Tesla nu vrea să uiți de Cybertruck: cel mai nou produs scos la vânzare

„Colecția premium” este inspirată de Cybertruck-ul încă indisponibil.

Tesla încă nu a produs Cybertruck-ul său complet electric, dar fanii îndrăgostiți care trebuie să pună mâna pe ceva nou și asociat cu vehiculul foarte așteptat și întârziat au putut cumpăra un fluier cibernetic pentru 50 de dolari. Da, un fluier.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a postat pe Twitter un link către pagina web pe care să-l vadă cei 65,1 milioane de adepți ai săi, împreună cu un mesaj „Blow the whistle on Tesla”, care poate fi sau nu un semn sau o amenințare pentru foștii angajați care chiar au încercat să facă exact asta. Mai târziu, el a postat pe Twitter: „Nu vă risipiți banii pe pânza aceea proastă Apple, cumpără-ne fluierul!”

Dacă dai clic pe link, vei vedea acest mesaj:

Inspirat de Cybertruck, Cyberwhistle în ediție limitată este o colecție premium realizată din oțel inoxidabil de calitate medicală, cu un finisaj lustruit. Fluierul include o funcție de atașament integrată pentru o versatilitate sporită.

Cybertruck-ul încă e în stadiu de proiectare

Nu se vorbește despre ce înseamnă această referință pentru atașamentul integrat, dar bănuiesc că ar putea fi o gaură pentru șnur, astfel încât clienții să poată purta asta în jurul gâtului.

După cum s-ar putea aștepta orice pasionat de Tesla, fluierul cibernetic are forma Cybertruck-ului, camionul complet electric pe care Musk l-a dezvăluit în noiembrie 2019. Cybertruck trebuia să intre în producție la sfârșitul anului 2021. Compania a împins acea dată până în 2022, conform site-ului său web, în ​​care clienții potențiali pot plasa un depozit rambursabil de 100 USD.

Ciberfluierul poate fi găsit găzduit sub produsele Tesla pentru stil de viață, care includ articole precum decantorul Tesla de 150 USD, încărcătorul de birou de 45 USD modelat după un Tesla Supercharger, cana S3XY de 35 USD și mai multe modele de vehicule turnate sub presiune, inclusiv Tesla Semi a cărui producție a fost, de asemenea, amânată până în 2022.

Citește și: