Suma colosală pentru primul NFT de la Adidas: cel mai tare proiect NFT din lume în acest moment

Suma colosală pentru primul NFT de la Adidas: cel mai tare proiect NFT din lume în acest moment

Primul NFT al Adidas pare să fi fost un succes. Colaborarea cu Bored Ape Yacht Club, Gmoney și Punks a încasat peste 23 de milioane de dolari în Ethereum.

Suma poate să nu sune prea mare pentru un brand atât de cunoscut, dar Adidas a reușit echivalentul a 538,4 de milioane de dolari în profit în ultimul său trimestru. Astfel, 23 de milioane de dolari dintr-o lansare digitală cu tiraj limitat este semnificativ.

Mai multe vânzări de genul acesta ar putea aduce un profit substanțial brandului Adidas.

Există șanse mari să vezi în viitor mai multe lansări NFT de la Adidas, ca să nu mai vorbim de o implicare mai mare în metaverse. Nike a cumpărat RTFKT tocmai pentru a-și aprofunda implicarea cu NFT-urile și obiectele de colecție metaverse precum pantofii, iar Adidas riscă să cedeze teren dacă nu acționează contra rivalului său.

Așadar, luna aceasta, Adidas a anunțat că intră în lumea Metaverse printr-o colaborare cu Bored Ape Yacht Club, gmoney NFT și PUNKS Comic. Într-un articol postat pe aplicația mobilă Adidas, dezvoltatorii din spatele inițiativei au transmis următoarele.

„Toamna aceasta, Adidas, cunoscută pentru celebrarea ideilor originale, se stabilește la frontiera creativității: Metaverse-ul. Obiectivul nostru aici? Să vedem fiecare locuitor al acestei lumi virtuale că prosperă. Metaverse-ul este locul în care oricine poate să-și exprime cele mai originale idei și să fie ei înșiși, sub orice formă își doresc. Și mulțumită blockchain-ului și NFT-urilor, acești pionieri pot deține o bucată din lumea pe care o creează”.

Volumul fenomenal de vânzări al colecției a propulsat-o în vârful clasamentului ca cel mai tare proiect NFT din lume în acest moment, potrivit CryptoSlam.

Când NFT-urile o iau razna

NFT-urile se întâlnesc cu inseminarea artificială, într-o piesă de artă care a fost de vânzare la renumitul târg de artă Art Basel.

Artista Narine Arakelian, după cum relatează Page Six, va face un contract prin care promite unul dintre ovulele ei oricui îi cumpără NFT-ul intitulat „Live”, la expoziția de artă de la Miami.

Piesa de artă digitalizată provine dintr-un triptic fizic „Live, Laugh, Love”, a notat The Daily Beast, iar Arakelian, în vârstă de 42 de ani, speră că oricine o cumpără va folosi efectiv ovulul pentru a avea un copil.

Citește și: