26 iun. 2021 | 16:50

Se fac angajări în HoReCa. Un celebru lanț de restaurante oferă și 5.000 de lei salariu „în mână”

ACTUALITATE
Se fac angajări în HoReCa. Un celebru lanț de restaurante oferă și 5.000 de lei salariu

KFC, unul dintre cele mai populare lanțuri de restaurante din întreaga lume, a anunțat că face angajări în România.

Apar semne tot mai îmbucurătoare cu privire la evoluția pieței muncii din țara noastră. Pe măsură ce restricțiile se relaxează, tot mai multe companii revin la volumul de muncă de dinaintea crizei sanitare, iar acest lucru înseamnă că au nevoie de angajați.

Este și cazul KFC. Gigantul lanț de restaurante caută personal pentru locațiile din țara noastră, iar salariile pentru unele dintre pozițiile vacante ajung chiar și aproape de 5.000 de lei net pe lună, conform unui anunț al companiei.

KFC caută 400 de angajați în România

Potrivit companiei, vor fi angajate 400 de persoane, pe diferite poziții.

„KFC Romania, franciza detinuta pe plan local de Sphera Franchise Group, ofera 400 de oportunitati de angajare in restaurantele din Bucuresti si provincie, pentru diferite functii: lucratori bucatarie, casieri, curieri, manageri, precum si în cadrul serviciului propriu de livrare – KFC Delivery, care este in continua expansiune pentru a acoperi nivelul ridicat al cererii”, arată anunțul oficial al celor de la KFC.

Compania este transparentă cu privire la grila de salarizare. Prin urmare, aflăm că salariile pleacă de la 2.400 de lei net. Totul depinde de poziția pe care se face respectiva angajare.

KFC oferă program flexibil și venituri începând de la 2400 lei net pentru Crew Member, din luna a treia de colaborare, de la 3500 lei net pentru posturile de Manager și de la 4740 lei net pentru Directorii de restaurante.

Sumele includ salariul, tichetele de masă și bonusurile acordate în funcție de performanțe.

Compania mai precizează că, la angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 2 luni de activitate, 1 an și 2 ani, tichete de masă și alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne (spre exemplu, prima de loialitate, care se acordă la 1 an, la 10 ani, la 20 ani).

Important de menționat este că experiența de lucru anterioară nu este necesară, compania ocupându-se de instruirea necesară.