Schimbarea specială pregătită de WhatsApp: rezolvă poate cea mai enervantă problemă

Schimbarea specială pregătită de WhatsApp: rezolvă poate cea mai enervantă problemă

WhatsApp încă are de recuperat când vine vorba de funcționalități. Cea mai nouă, încă dezvoltată în secret, a fost descoperită acum.

Probabil că nu de puține ori în loc de un mesaj text ai primit un mesaj vocal. Și poate chiar ai trimis așa ceva. Ei bine, WhatsApp vrea să modifice un pic cadrul în care se întâmplă aceste lucruri. Astfel, în loc să înregistrezi și să trimiți direct, vei avea opțiunea de-a reasculta ce-ai făcut ca să vezi dacă ai zis bine ce-ai zis.

Opțiunea aceasta a fost identificată în versiunea beta a aplicației. Odată ce-ai înregistrat mesajul vocal, ai posibilitatea de-a anula totul sau de-a da Review și să asculți ce-ai înregistrat. WABetaInfo notează că, în trecut, WhatsApp a avut o astfel de funcționalitate, dar deloc foarte intuitivă. Practic, prin integrarea butonului Review poate rezolva această problemă.

Trucuri pe care să le știi pe WhatsApp

Independent de această opțiune, sunt câteva secrete și trucuri de care poate nu știai pe WhatsApp, dar te-ar putea scăpa de multe bătăi de cap. Poți afla, de exemplu, la ce oră ți-a fost citit mesajul. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe el și să glisezi degetul spre stânga. De asemenea, poți selecta opțiunea Info din meniul cu trei puncte. În ambele cazuri, vei vedea la ce oră a fost trimis, primit și citit un mesaj.

Mai mult, poți afla contactul preferat. Cu această opțiune vei putea afla cu ce persoane de contact interacționezi cel mai mult. De asemenea, îți permite să îți gestionezi stocarea internă. Trebuie doar să accesezi Setări, apoi Stocare date și, în final, Utilizare stocare.

Nu în ultimul rând, ajută să știi că WhatsApp, cu toate fișierele pe care le primești, îți încarcă memoria telefonului. Dacă te-ai săturat ca memoria telefonului tău mobil să fie încărcată de fotografiile și videoclipurile pe care ți le trimit prietenii tăi, le poți împiedica să fie descărcate automat din WhatsApp. Trebuie doar să accesezi meniul Setări al aplicației și să selectezi Chaturi. Acolo trebuie să dezactivezi opțiunea Vizibilitatea fișierelor multimedia.

O listă mai lungă cu trucuri și secrete ai aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: