Schimbarea majoră de la WhatsApp: faci asta direct pe calculator fără să ai nevoie de telefon

Schimbarea majoră de la WhatsApp: faci asta direct pe calculator fără să ai nevoie de telefon

Vești bune pentru cei peste două miliarde de utilizatori ai platformei WhatsApp. Compania a operat o schimbare care facilitează folosirea serviciului de mesagerie.

Concret, vorbim despre o îmbunătățire a funcției WhatsApp Web, lansată în ianuarie 2015. Funcția a facilitat conectivitatea interumană, iar singurul defect pe care l-au găsit oamenii de-a lungul anilor a fost că ne folosim telefoanele pentru a utiliza contul WhatsApp pe WhatsApp Web.

Practic, telefoanele noastre trebuie să fie conectate la Internet tot timpul în timpul utilizării și asta poate deveni uneori cu adevărat enervant. Ei bine, vom scăpa de această problema.

WhatsApp pe mai multe dispozitive

Nu mai este o veste nouă că WhatsApp lucrează deja la suportul pentru mai multe dispozitive. Ce ar putea fi nou este că aplicația este pe cale să lanseze o nouă actualizare care va permite WhatsApp web să funcționeze fără un telefon conectat.

Astfel, îți vei putea utiliza contul WhatsApp pe mai multe dispozitive în același timp. Acest lucru nu necesită o conexiune activă la internet pe dispozitivul principal.

Din 2019, surse din lumea thenologică au dezvăluit că gigantul tehnologic testează o versiune beta pentru WhatsApp Web, ceea ce înseamnă că aceasta va fi lansată în curând pentru toate iOS și Utilizatorii Android în curând!

Prin noile modificări operate WhatsApp îți va permite, totodată, să utilizezi contul prin intermediul a patru dispozitive desktop. WhatsApp va face un anunț oficial cu privire la această schimbare majoră în momentul în care va fi pregătită pentru lansare, dar nu există nicio îndoială cu privire la efectul pe care îl va produce în rândul utilizatorilor.

În contextul pandemic în care ne aflăm, când milioane de oameni din intreagă lume își desfășoară activitatea profesională remote, de acasă, posibilitatea interconectării dispozitivelor la contul de WhastApp va ușura munca tuturor userilor.

Și opțiunea de acum vine în completarea celei care a adus apeluri vocale și video pe web.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: