Prima bicicletă electrică personalizată Serial 1, scoasă acum la licitație. Mai ai câteva ore la dispoziție

Prima bicicletă electrică personalizată Serial 1, scoasă acum la licitație. Mai ai câteva ore la dispoziție

Serial 1, un brand de biciclete electrice fondat împreună cu legendarul producător de motociclete americane Harley-Davidson, a dezvăluit prima bicicletă electrică personalizată. Modelul unic este scos la licitație, la cea de-a 81-a ediție anuală Sturgis Motorcycle Rally.

Bicicleta electrică MOSH / CHOPPER combină silueta unei biciclete wheelie din anii ’60 cu vopseaua psihedelică și elemente din stilul chopper.

Dacă ești un pasionat al mărcii sau, pur și simplu, te interesează o astfel de achiziție, trebuie să știi că poți licita pentru ea marți, 10 august.

Licitația se desfășoară pe www.serial1.com/chopper. Licitația blind se va încheia tot marți, iar cel mai generos participant la licitație va intra în posesia electrizantului MOSH/CHOPPER.

Bicicleta personalizată – un vis împlinit pentru pasionații motoarelor pe două roți

„Personalizarea este un aspect foarte important pentru pasionații de motociclete”, spune Aaron Frank, Brand Director Serial 1.

„De zeci de ani, oamenii își modifică motocicletele pentru a-și exprima stilul și gustul personal. Seria 1-OFF propune același spirit de individualizare și personalizare, arătând oamenilor cât de distractiv este să creezi o bicicletă electrică potrivită propriei personalități.”

După cum declară Frank, Seria 1-OFF își propune să lanseze un nou model de bicicletă electrică personalizată, de câteva ori pe an. Prin urmare, dacă nu vei fi norocos marți, cu siguranță vei avea o șansă și anul viitor, de a-ți aduce în propriul garaj o astfel de bijuterie pe două roți.

MOSH / CHOPPER a fost conceput de Serial 1 și produs de constructorii de choppere Warren Heir, Jr. și Kendall Lutchman la JR’s Fabrication and Welding din Milwaukee.

bicicleta-electrica-serial1

De ce e bicicleta electrică personalizată atât de specială?

În timp ce bicicleta electrică păstrează toate caracteristicile și funcționalitățile unui MOSH/CTY standard, din care s-a inspirat (incluzând frânele hidraulice progresive pe disc TRP, cablurile și firele ascunse la interiorul cadrului, și luminile integrate), modificările personalizate includ:

• Un scaun lung și jos, de tip banană, susținut de o bară personalizată din oțel inoxidabil

• Un ghidon înalt, care creează o poziție perfectă pentru o deplasare relaxată

• Vopsire „Street Freak” în stilul anilor ’60, având un strat de bază cu particule argintii, acoperit de celebra nuanță House of Kolor Oriental Blue Kandy

• Finisaje decorative compuse din picături, dungi fine realizate manual, dintr-o singură aplicare.

Serial 1, Powered by Harley-Davidson, produce biciclete electrice premium cu un design inteligent, centrat pe om, realizate folosind cea mai avansată tehnologie disponibilă în domeniu. Bicicletele electrice Serial 1 permit deplasarea cu ușurință datorită asistenței la pedalare, îmbinând astfel distracția, libertatea și aventura.

Poți licita chiar aici

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: