Povestea Uber se transformă într-un serial cu nume mari: ce rol joacă Joseph Gordon Levitt

Povestea Uber se transformă într-un serial cu nume mari: ce rol joacă Joseph Gordon Levitt

Joseph Gordon-Levitt va juca rolul lui Travis Kalanick în serialul Uber al canalului de televiziune Showtime.

Rețeaua TV a anunțat pentru prima dată că se lucrează la o emisiune care va explora ceea ce se întâmplă în culise, în compania de călătorii, în anul 2019. Ar fi trebuit să fie o serie limitată bazată pe cartea lui Mike Isaac – „Super Pumped: The Battle for Uber” și va descrie evoluția companiei de transport depersoane, de la începuturile sale până în prezent.

Emisiunea va spune povestea unei companii care a zguduit lumea afacerilor și a schimbat culturile din întreaga lume. De asemenea, îl va cuprinde pe controversatul cofondator al companiei care a ocupat funcția de CEO din 2010 până în 2017, ca o figură centrală, conform Variety.

Uber va avea serial și va dezvălui detalii interesante din culisele companiei

Kalanick a fost destituit din funcția de CEO al Uber în urma presiunilor puternice din partea unui număr mare de acționari. Sub conducerea sa, compania a fost asociată cu o listă destul de lungă de scandaluri: a apărut adesea în știri pentru că a avut o cultură a muncii sexistă și toxică, pentru rapoarte despre agresiunile sexuale comise de șoferi, pentru disputele privind plățile șoferilor și multe altele. Super Pumped: The Battle for Uber a abordat aceste probleme, așa că probabil le vom vedea.

Seria nu are încă o dată de lansare, dar știm în acest moment că Brian Koppelman și David Levien, precum și Beth Schacter vor scrie scenariul. Amy Israel, vicepreședinte executiv al scenariilor la Showtime, a spus:

„Joseph Gordon-Levitt este un actor remarcabil de inteligent și carismatic, întruchipând farmecul cu o latură imprevizibilă. Suntem foarte entuziasmați să vedem ce va aduce rolului lui Travis Kalanick, CEO-ul controversat, a cărui ambiție și impuls nechibzuit i-au amenințat afacerea pe care era hotărât s-o construiască”, Amy Israel.

Nu există încă un trailer al seriei, însă poți viziona mai jos un review al cărții după care va fi realizată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: