Povestea incredibilă a motanului cu patru urechi: a fost abandonat de stăpâni, dar a ajuns vedetă online

Povestea incredibilă a motanului cu patru urechi: a fost abandonat de stăpâni, dar a ajuns vedetă online

Nu doar poveștile de viață ale altor oameni pot să ne inspire. Uneori, există evenimente remarcabile și în existența necuvântătoarelor, de la care avem multe de învățat.

Midas este numele celui mai popular motan de pe rețelele sociale. Acesta a devenit, de curând, un adevărat fenomen, iar motivele pentru care se bucură de acest succes sunt cât se poate de impresionante și înduioșătoare pentru oamenii care iubesc animăluțele.

Povestea te va înduioșa

Născut într-o curte din Minkara, Turcia, alături de cei șase frați ai săi, Midas era diferit. Era un pisoi mic, venit pe această lume cu o mutație genetică rară, motiv pentru care, inițial, a fost abandonat de prima sa familie.

Cu patru urechi și o falcă malformată, nu părea că ar exista prea multe speranțe pentru viitorul micuței feline negre. Soarta a intervenit, însă, iar pisoiul unic a fost adoptat de o familie iubitoare.

Familia Dosemeci, cea care l-a adoptat și l-a transformat în cel mai iubit locatar al casei, i-a pus numele de Midas și s-a îngrijit de toate problemele sale de sănătate, atât cât medicina și știința permit până la această oră.

Noua sa familie a decis să posteze pe conturile de socializare evenimente de zi cu zi din viața felinei, iar urmăritorii nu au întârziat să apară. Cu peste 94.000 de urmăritori numai pe Instagram, Midas este o adevărată celebritate.

„Nu ne-am gândit niciodată să cumpărăm o pisică, am vrut doar să salvăm o pisică de pe stradă și am vrut să o adoptăm”, a declarat cineva din noua familie adoptivă a pisicuței norocoase.

„Oamenii sunt atât de surprinși, încât nu le vine să creadă”, a mai spus noul stăpân al felinei, care împărtășește prietenilor virtuali tot felul de întâmplări cu micuța pisică. Aceasta dă dovadă de o energie debordantă, dar și de o inteligență ieșită din comun, dezvoltând activități dintre cele mai amuzante, alături de noua sa familie iubitoare.

Prin urmare, iată că, deși destinul părea a fi potrivnic acestei pisicuțe, șansa ei la o viață mai bună nu a întârziat să apară. Poate că din această poveste vom învăța și noi că nu trebuie niciodată să ne pierdem speranța într-un viitor mai bun.

Citește și: