Oferta imbatabilă de la Spotify: ce-ți oferă la un abonament mai ieftin decât o cafea

Oferta imbatabilă de la Spotify: ce-ți oferă la un abonament mai ieftin decât o cafea

Spotify începe să testeze un nou abonament, semnificativ mai ieftin decât cel actual, în speranța că-și va crește semnificativ baza de abonați și va aduce mai mulți bani în visteria companiei.

Spotify Premium este abonamentul clasic pentru Spotify. Acesta îți aduce o serie de beneficii importante, în cazul în care vrei să asculți doar ce îți place ție prin intermediul platformei de streaming. În România, pentru acel privilegiu, plătești 5 euro sau aproximativ 25 de lei. Pe lângă Premium, însă, Spotify se pare că a început să mai testeze un tip de abonament. Acesta din urmă este intitulat Spotify Plus și costă mult mai puțin. Foarte interesant este însă ce oferă de valoarea unei cafele.

spotify plus

Spotify Plus: ce înseamnă și cât costă noul abonament de streaming

Pentru doar un dolar pe lună sau, cel mai probabil, un euro pe lună în Europa, Spotify a început să ofere unui număr limitat de utilizatori posibilitatea de a se abona la Spotify Plus. Noul abonament se află încă în teste și nu este foarte clar cât de mare va fi publicul pentru el.

În ceea ce privește prețul, este însă important de reținut că acesta pare raportat la abonamentul Premium din regiune. De exemplu, în timp ce în SUA costă un dolar versiune Plus, varianta Premium costă 10 dolari, mult mai mult decât în România, de exemplu. Va fi interesant de văzut dacă și la noi va ajunge de zece ori mai ieftin decât modelul premium.

Dacă ești curios ce primești de acești bani, răspunsul este simplu. Poți asculta ce vrei și poți sări peste piesele care nu îți plac, dar cu reclame. Spre deosebire de acest format, varianta complet gratuită de acces la Spotify îți permite să sari peste 6 piese pe oră, iar când asculți un album întreg, acela este redat în permanență pe modul aleatoriu. Constanta între Spotify Gratuit și Spotify Plus constă în reclame.

Citește și: