Oamenii vor cuceri mai ușor spațiul și alte planete dacă vor rezolva această problemă

Oamenii vor cuceri mai ușor spațiul și alte planete dacă vor rezolva această problemă

A face sex în spațiu nu apare foarte des ca un subiect serios de luat în considerare. Dar pe măsură ce omenirea încearcă să călătorească perioade mai lungi în spațiu, agențiile spațiale și companiile de turism spațial ar putea fi nevoite să înceapă luarea acestui subiect mai în serios.

Kira Bacal, specialistă NASA, a spus că oamenii au avut, de-a lungul mileniilor, relații sexuale în tot felul de locuri ciudate. Următorul pas firesc ar fi în spațiu, în imponderabilitate.

Astfel, călătorii spațiali vor putea veni cu tot felul de poziții noi și uimitoare, dar vor trebui să aibă mai întâi un manual despre fizica newtoniană la îndemână. Altfel, doar vor pluti unul lângă celălalt.

Desigur, misiunile spațiale sunt de obicei cu mize mari și cu intimitate redusă, astfel încât orice astronauți amoroși s-ar confrunta, de asemenea, cu provocări unice, dincolo de traiul într-un mediu cu gravitație zero.

Călătorii spațiali vor trebui, de asemenea, să se confrunte cu posibile provocări medicale, precum și cu drama potențială a alegerii și poate despărțirii de parteneri – în condițiile în care vor fi colegi de muncă, în spații mici și închise.

„Cred că o mare parte a libidoului și a dorinței sexuale pentru mulți va fi oarecum redusă de ceilalți factori despre care am vorbit – fiind departe de casă, având în majoritatea cazurilor un program de lucru destul de încărcat. Ai lumina lunii, dar nu este tocmai lumina lumânărilor. Deci, nu este un cadru foarte romantic. Și, pur și simplu, nu ai candidați de împerechere accesibili din mai multe puncte de vedere.”
Kira Bacal

Acestea fiind spuse, pe măsură ce călătoriile spațiale devin mai frecvente și mai ambițioase, Bacal crede că a avea relații sexuale în afara lumii noastre vor deveni noul normal – mergând chiar și până la compararea practicii cu mile high club, dacă era nevoie de-o comparație mai… pământească.

Citește și: