Nostalgia ”The Simpsons”: platforma care îți aduce jocul retro de peste trei decenii

Nostalgia ”The Simpsons”: platforma care îți aduce jocul retro de peste trei decenii

Mulți dintre noi ne aducem aminte cu nostalgie de seria The Simpsons, serial care ne-a ținut în fața televizoarelor pentru o lungă perioadă de vreme. Ei bine, pentru cei care vor să retrăiască acele momente combinate cu jocurile arcade de acum trei decenii, există o soluție.

Jucătorii de o vârstă diferită față de cei care joacă Fortnite sau CS GO pot beneficia acum de o modalitate de a retrăi nenumăratele ore petrecute jucând The Simpsons în locurile unde astfel de aparate erau disponibile.

Acum, Arcade1Up vine cu o soluție pentru acești nostalgici, după ce a introdus un dulap retro care recreează cu fidelidate The Simpsons Arcade Game. Totodată, acestuia i se adaugă și celebrul The Simpsons Bowling, exact așa cum erai obișnuit să îl joci acum 30 de ani.

Dacă privim per ansamblu toată această posibilitate, pe de-o parte este mult mai bine, având în vedere că poate fi jucat de la distanțp. O astfel de opțiune este adăugată pe platformă, pentru a permite tuturor utlizatorilor de alte colecții de jocuri să se relaxeze pentru câteva momente în fața jocului din copilărie, fără a pleca de acasă.

Jocul The Simpsons Arcade îl poți juca în confortul casei tale

Arcade1Up este ferm convins de calitatea jocurilor și promite adevărate opere de artă, autentice cu un  grad de dificultate destul de mic. Precomenzile jocului vor fi lansate începând cu data de 16 august, dată în care deja vei putea aștepta cu sufletul la gură să retrăiești jocurile copilăriei.

Deși Arcade1Up nu a menționat nici un preț în ceea ce privește jocul, ca să îți poți face o idee, pachetul Turtles in Time din acea perioadă costă 650 de dolari, astfel că The Simpsons poate fi destul de costisitor la rândul său.

Ideea este că deși plătești mult, vei putea să îți satisfaci dorințele nostalgice. Totuși, acest lucru ar putea fi util dacă ești în căutarea unei noi modalități experiențe de gaming, care să te poarte mai departe de mesele obișnuite de foosball sau biliard.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: