Mesajul ciudat al premierului despre vaccinare: ”Am vorbit de m-am săturat eu de mine”

Mesajul ciudat al premierului despre vaccinare: ”Am vorbit de m-am săturat eu de mine”

Creșterea ratei de vaccinare în România este din ce în ce mai lentă, iar opinia lui Florin Cîțu pe marginea acestui subiect este că avem nevoie de voci noi pentru a promova inițiativa și pentru a da încredere românilor în proces.

Premierul, precum un număr foarte mare dintre români, s-a săturat de discuțiile despre vaccinare. Deși este și de datoria lui ca țara noastră să iasă cât mai repede din pandemie, iar vaccinare este momenta singura soluție, oficialul nu mai vrea să discute despre asta. „Am vorbit de m-am săturat eu de mine despre vaccinare”, a declarat Cîţu, precizând că „e nevoie şi de voci proaspete”, relatează News.ro.

„Nu sunt relaxat, dar am încredere că noi vrem să trecem peste pandemie, am încredere în români că vor face tot ce trebuie ca să treacă peste pandemie”, a declarat miercuri seară, la un podcast, premierul Florin Cîţu. Partea bună este șeful cabinetului este conștient de numărul mare de români care se așteaptă la un miracol din partea lui, când vine vorba de acest efort național pentru facilitarea vaccinării.

adeverinta-vaccinare

„Statul a făcut (…) Am vorbit de m-am săturat eu de mine despre vaccinare. Cam atât este ce poate să facă statul: vom oferi mai multe resurse, dar, până la urmă, responsabilitatea este a noastră a tuturor, a societăţii”, a mai declarat premierul. În același timp, oficialul spus că încearcă să discute cu oameni din cât mai multe domenii pe acest subiect, pentru ”e nevoie de mesajul tuturor oamenilor din România”.

„E nevoie de mesajul tuturor oamenilor în România, nu doar de mesajul meu. Eu sunt politician şi ştim că oamenii nu prea au încredere în politicieni. Eu am tot vorbit, e nevoie şi de voci proaspete”, a adăugat premierul.

În condiții ideale, autorităţile ar vrea să se atingă pragul de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie, însă miercuri seară CNCAV a anunţat că s-a ajuns la 4.208.724 persoane, dintre care 3.317.789 cu ambele doze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: