Jocul ce pare o animație Pixar, lansat pe PS5: de ce este revoluționar Ratchet & Clank: Rift Apart

Jocul ce pare o animație Pixar, lansat pe PS5: de ce este revoluționar Ratchet & Clank: Rift Apart

Un joc lansat special pentru PS5 te transpune direct în universul Pixar. Iată ce-ți promite Ratchet & Clank: Rift Apart.

Ratchet and Clank: Rift Apart a fost lansat pe PlayStation 5 și a fost gândit special pentru noua generație de console lansate de cei de la Sony.  Nu doar că este o continuare excelentă pentru celebra franciză, dar mulți spun că este unul dintre cele mai frumoase jocuri din noua generație. Iar creatorii au ce se mândri.

Jocul vine cu o experiență incredibilă datorată puterii de procesare îmbunătățite, grafica e peste tot ce ai văzut, iar caracteristicile jocului sunt incredibile.

Ratchet & Clank: Rift Apart, trei moduri grafice disponibile

Cei care l-au încercat susțin că-ți va aduce aminte de Spider-Man Remastered sau Spider-Man: Miles Morales ale celor de la Marvel, jucate pe PS5, evident.

În primul rând, modul implicit (în funcție de modul în care este configurat PS5, desigur) este modul de fidelitate (Fidelity), care limitează performanța la 30 de cadre pe secundă. Timpul fix de redare de 33,3 ms le permite celor de la Insomniac să împingă calitatea vizuală la maximum. Rezoluția dinamică se duce dincolo de 1800p, spre 4K – 2160p.

Calitatea imaginii în acest mod și în toate modurile este îmbunătățită cu ajutorul unei tehnici de reconstrucție a imaginii, care analizează ultimul cadru, mapează traiectoria fiecărui pixel și „injectează” aceste date în noul cadru.

Modul Fidelity e, cu siguranță, cea mai frumoasă versiune a jocului.

Modul de performanță standard vine cu 60 de cadre pe secundă. Este o tranzacție care funcționează surprinzător de bine: minimul teoretic este acum 1080p, dar fereastra de rezoluție DRS este acum mai aproape de 1620p-1800p.

Spectaculos e modulul RT de performanță.  Calitatea imaginii poate părea mai granuloasă, în mod natural, dar datorită unei estetici vizuale care este mai asemănătoare CG și mai organică decât se spune, dar pare alegerea corectă pentru orice gamer.

Ai mai jos un trailer, ca să-ți dai seama despre ce e vorba:

Citește și: