Jobul săptămânii: care este cel mai bine plătit loc de muncă. Cum faci cincii mii de euro lunar

Jobul săptămânii: care este cel mai bine plătit loc de muncă. Cum faci cincii mii de euro lunar

Știm deja că cele mai bine plătite joburi sunt în IT. Iată care e jobul săptămânii.

Cel mai bine plătit job al săptămânii vine și de această dată din IT. O companie din Germania care dezvoltă sisteme moderne de supraveghere a spațiului aerian recrutează senior software developer cu o experiență de cinci – zece ani în domeniu, notează Profit.ro.

Job-ul presupune relocare în Germania pentru un salariu de cinci mii de euro pe lună, arată platforma Bestjobs.ro, într-o analiză pentru Ora de Profit.ro.

Jobul cel mai bine plătit este în IT

La capitolul job-uri interesante Profit.ro notează o serie de oportunități pentru vorbitorii de limbă germană. Job-urile sunt în orașe din România, unele permițând activitatea remote, iar salariile sunt cuprinse între 1.100 și 1.500 de euro pe lună, arată datele BestJobs.

Topul săptămânal al salariilor este deschis de un post de manager de produs pentru o agenție de marketing digital – 3.500 de euro pe lună. Urmează un job de responsabil de procesul de reproducere la floarea soarelui pentru un producător de semințe la nivel mondial, cu un salariu de 3.000 de euro și, pe locul trei, un recepționer la un hotel de lux din Atena – 2.000 de euro pe lună.

Cele mai multe angajări s-au făcut săptămâna aceasta în inginerie, Timișoara a fost orașul cel mai bun pentru a-ți găsi o slujbă,  iar angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie care oferă servicii de call center.

Mai mult, cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost vânzările, financiarul, IT-ul, ingineria și managementul. De asemenea, job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de manager de operațiuni pentru o companie de studii B2B în domeniul imobiliarelor și al piețelor de energie.

Cele mai mari oferte și cele mai mari cereri de job-uri au fost tot în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu, în domenii ca vânzări, financiar și management. În vreme ce, la polul opus, s-au situat orașe ca Alba Iulia, Baia Mare, Galați, Pitești sau Suceava și domenii precum educație, agricultură și turism.

Citește și: