Înțelegerea dintre Dedeman și McDonald’s de care trebuie să știe românii. Apare curând în București

Înțelegerea dintre Dedeman și McDonald's de care trebuie să știe românii. Apare curând în București

Un nou restaurant McDonald’s va fi deschis în București. Și în apariția acestuia este implicată și compania Dedeman. Restaurantul ar trebui să fie gata în vară.

Dedeman va încheia cu Premier Restaurants un contract de superficie prin care acesta din urmă va construi un drive thru în zona Pallady din Capitală. Noul drive thru McDonald’s va fi amplasat în zona Pallady din București. Contractul prevede, de asemenea, amenajarea și spațiului din jurul restaurantului, cu alei pietonale și locuri de parcare.

Construcția se va realiza în perioada martie – iulie 2021, iar valoarea investiției se ridică la 1,5 milioane de euro.

Dedeman deține deja un teren vast în zona Pallady. Vorbim despre 57.000 de mp, suprafață care e ocupată de actualul magazin al retailer-ului, respectiv 44.500 de mp.

În urmă cu doi ani, Dedeman a alipit mai multe terenuri în suprafață totală de 12.600 de mp pentru construcția restaurantului McDonald’s. O suprafață de 4.700 de mp este rezervată pentru expropriere în vederea realizării unor drumuri publice, iar 4.000 de mp sunt parte din terenurile alipite, se mai arată în documentele consultate.

Lanțul de retail cu materiale de construcții și produse pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself (DIY), Dedeman, lansat în 1992 și controlat de frații Dragoș și Adrian Pavăl, deține în România 54 de magazine, șapte dintre acestea fiind în București.

McDonald’s – liderul angajatorilor din România

La rândul său, Premier Capital operează 160 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. În România, McDonald’s este liderul pieței de restaurante cu servire rapidă, cu 87 de restaurante în 27 de orașe și 43 de McCafé.

Până în prezent, McDonald’s a investit peste 800 de milioane de lei în România, are o echipă de peste 5.000 de angajați și servește zilnic peste 200.000 clienți.

La nivel național, McDonald’s este unul dintre cei mai mari angajatori. În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: