Horizon Forbidden West a primit data de lansare: când apare

Horizon Forbidden West a primit data de lansare: când apare

Forbidden West a fost întâi amânat și, pe urmă, a fost anunțată o dată de lansare.

Horizon Zero Dawn, primul joc din serie, a fost lansat în 2017 exclusiv pe PlayStation 4 și nu a fost nevoie de mult timp pentru ca acesta să ajungă în topul celor mai bine vândute jocuri de pe platformă. S-a remarcat prin grafica sa excepțională împreună cu o poveste cel puțin interesantă. Vorbim de o lume post-apocaliptică în care oamenii trăiesc în societăți tribale și în care există roboți în formă de animale dar și o Inteligență Artificială determinată să distrugă totul.

Acțiunea are loc în ceea ce o dată au fost statele Utah, Colorado și nordul Arizonei. Ca și geografie ne aventuram prin păduri dense, deșerturi pline de pericole sau pe munți unde dacă nu erai atent șansa să reîncarci jocul era destul de ridicată.

Noutăți

Din păcate, chiar dacă am sperat, se pare că Horizon Forbidden West a fost amânat, dar tot va fi lansat relativ curând. În acest nou joc, Aloy trebuie să meargă în ceea ce a fost Coasta Pacificului. Este introdus un mediu nou de joc și anume cel acvatic.

Noul titlu trebuia să fie lansat în iarna lui 2021. Din păcate pandemia de COVID-19 a avut un impact major asupra dezvoltării jocului, după cum a declarat developer-ul Guerilla. Ca și alți dezvoltatori și aceștia s-au luptat în a balansa într-un mod sănătos relația muncă-viață personală.

Studioul a anunțat și un upgrade gratuit pentru cei care dețin Horizon Zero Dawn pentru PS5 care le va oferi posibilitatea jucătorilor să experimenteze vechiul joc în 60fps.

Horizon Forbidden West va fi disponibil exclusiv pe Playstation 4 și 5. Noua dată de lansare a jocului este 8 februarie 2022, deci nu chiar atât de departe de ceea ce trebuia să fie momentul original, iar din 2 septembrie vei putea să îl cumperi în avans.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: