Facetime pe Android și PC: nu se mai aștepta nimeni să se întâmple asta vreodată

Facetime pe Android și PC: nu se mai aștepta nimeni să se întâmple asta vreodată

În condițiile în care nimeni nu se mai aștepta la asta, în cadrul conferinței WWDC 2021, a fost anunțat faptul că Facetime va fi disponibil pe Android și PC. Această majoră modificare reprezintă un mare plus pentru foarte mulți utilizatori din întreaga lume.

Câteva upgrade-uri semnificative ale FaceTime vor fi incluse în iOS 15, care urmează a fi lansat mai târziu, în decursul acestui an. Craig Federighi de la Apple a anunțat aceste noi modificări în cadrul conferinței în care au fost dezvăluite mai multe noutăți cu privire la partea de software a Apple.

Una dintre cele mai mari modificări constă în faptul că Facetime va funcționa cu PC-uri, Android și Windows 10 datorită noilor linkuri care pot fi partajate, Apple îți va permite să le trimiți prietenilor și familiei tale aceste link-uri. Aceeași caracteristică îți va permite, de asemenea, să programez apeluri cu contactele tale, trimițându-le din timp un link de invitație.

Printre celelalte upgrade-uri care vin pe FaceTime se numără o nouă interfață de rețea care include pachete de suport pentru audio spațial pentru a face experiența de a vorbi cu cineva să se simtă mai captivantă. În plus, există o funcție numită „modul portret” care va estompa fundalul și o comutare audio care îți va permite să decizi dacă microfonul iPhone-ului tău va capta doar vocea sau tot ce se întâmplă în jurul tău.

Facetime ajunge pe PC-uri și Android

Apple extinde, de asemenea, domeniul de aplicare al FaceTime cu o nouă funcție numită SharePlay. După cum sugerează și numele, SharePlay îți va permite atât ție cât și mai multor persoane să vizionați sau să ascultați simultan aceeași emisiune TV, film sau melodie. Unele dintre aplicațiile de streaming care intenționează să accepte funcția, sunt reprezentate de către Disney +, HBO Max și Twitch. Bineînțeles, va funcționa și cu Apple Music și Apple TV.

FaceTime este doar una dintre aplicațiile de bază din iOS, care beneficiază de o revizuire majoră cu iOS 15. Apple a prezentat, de asemenea, noi versiuni de mesaje și hărți. Apple nu a împărtășit o dată de lansare, dar este probabil ca gigantul să transmită actualizarea utilizatorilor la sfârșitul acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: