Ofertă inedită în România: testul de COVID ajunge mai repede decât pizza

Ofertă inedită în România: testul de COVID ajunge mai repede decât pizza

Glovo e unul dintre multele secrivii care-ți livrează acasă cam tot ce-ți dorești. Acum, caută să speculeze și criza sanitară și te ajută să afli dacă ai fost sau nu infectat cu noul virus.

Glovo e unul dintre serviciile prin care-ți comanzi acasă nu doar mâncare, ci și alte produse de care ai nevoie. Compania a decis să profite cumva de pandemie și să nu te pună pe drumuri în cazul în care, să zicem, ai simptome și, evident, nu vrei să ieși din casă așa.

Glovo anunță că introduce în aplicație teste rapide pentru depistarea COVID-19 care pot fi realizate la domiciliu și care vor fi livrate în aproximativ 30 de minute. În acest moment, testele pot fi comandate în mai multe orașe.

Cuât costă testele rapide livrate de Glovo

Lista orașelor e următoarea: București, Timișoara, Ploiești, Iași, Galați, Constanța, Brașov, Buzău, Târgoviște, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureș, Slatina și Botoșani, transmite compania.

„Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor Glovo, ne-am gândit la partenerierea cu Medimfarm pentru a le oferi celor interesați posibilitatea de a-și realiza teste rapide Covid-19, livrate într-un timp scurt și cu toate măsurile de siguranță respectate”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

În România, Glovo pune la dispoziția clienților trei tipuri de pachete, toate cu acreditarea Organizației Mondiale a Sănătății: trei teste la 164,7 lei, cinci la 274,5 lei și un test la 54,90 lei.

Acestea sunt furnizate de Medimfarm, partener Glovo, și sunt produse de SD Biosensor, iar taxa de livrare pentru fiecare dintre pachetele existente în aplicație este de 19,99 lei. Testele rapide pentru depistarea COVID-19 sunt teste de uz profesional, atât prelevarea probei cât și interpretarea rezultatului ar trebui efectuate de personal medical calificat.

La nivel global, Glovo are acest serviciu în patru țări, Italia, Portugalia, România și Georgia, iar de la introducerea testelor rapide în aplicație au fost livrate peste 6500 de astfel de teste pentru depistarea COVID-19, dintre care peste 4.000 doar în România.

Testele rapide pot fi găsite în categoria Pharmacy, sub denumirea „Test Rapid Covid”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: