16 iul. 2021 | 07:15

Cresc facturile românilor, Vodafone te lovește direct la buzunare: schimbarea pe care o vom simți toți

ACTUALITATE
Cresc facturile românilor, Vodafone te lovește direct la buzunare: schimbarea pe care o vom simți toți

Vodafone este unul dintre liderii serviciilor de telefonie de pe piața locală. Compania s-ar putea însă să piardă câțiva clienți din cauza scumpirilor impromptu pe care le pregătește de luna viitoare, pentru toți românii.

Începând cu luna august, Vodafone România va scumpi prețul abonamentelor la telefonie cu aproximativ un euro, cu TVA inclus. Măsura a fost luată pentru a susţine „adoptarea noilor tehnologii de telecomunicații pe termen lung şi oferirea de beneficii variate”. Compania a început deja să notifice clienţii afectaţi de majorarea preţurilor.

Cu alte cuvinte, știu ei de ce se întâmplă, important este că noi vom trage ponoasele, iar la milioanele de abonați de pe teritoriul României, sume suplimentare foarte generoase vor intra în visteria companiei. Alternativa este să renunți la abonament, iar ce de la Vodafone acceptă faptul că aceasta este o posibilitate cât se poate de reală pentru cei care nu acceptă schimbarea peste noapte, având în vedere că este o modificare a unor prevederi contractuale.

Ce se întâmplă cu abonamentele Vodafone, dar cu cartelele

În timp ce abonamentele Vodafone vor crește cu un euro, scumpirea nu va afecta cartelele pre-pay. Deci, din nou, vei fi mai avantajat dacă ai optat să rămâi la cartelă, în loc să ”te legi” de un contract. Aparent, nici măcar toate abonamentele nu vor fi afectate, ci majoritatea.

„La Vodafone avem o preocupare constantă de a furniza clienților noștri servicii de cea mai bună calitate, cu accent pus în permanență pe experiența oferită acestora. Această preocupare se traduce în investiții constante în performanța și capacitatea rețelei, dar și în noi tehnologii și într-o gamă extinsă de beneficii non-telco pentru utilizatori, prin programul de loialitate.

Acțiunea de ajustare și aliniere a prețurilor vizează anumite tipuri de abonamente, însă, din motive ce țin de strategia comercială a companiei, acestea nu pot fi specificate. Vodafone România analizează permanent dorințele și nevoile utilizatorilor și realizează modificări ale portofoliului de servicii mobile care să răspundă cât mai bine acestor nevoi. Această acțiune nu vizează utilizatorii cartelelor preplătite.”, se arată într-un comunicat Vodafone emis celor de la Economica.net. Scumpirea anterioară a serviciilor Vodafone s-a realizat în 2019.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele