Cele mai tari șase produse pe care să le cumperi la preț special din magazinul online Huawei

Cele mai tari șase produse pe care să le cumperi la preț special din magazinul online Huawei

Huawei Online Store, se poate spune, este kilometrul zero când vine vorba de oferte, produse noi și ce te-ar mai putea interesa din ce propune compania. Iar noi am făcut o listă cu produse pe care să le ai în vedere.

Când vine vorba de perioada în care ne regăsim, munca de la distanță, digitalizarea și instrumentele care să ne ajute în sarcinile astea sunt esențiale. Tocmai de aceea o listă cu produse Huawei de cumpărat acum nu putea să nu includă laptopuri. În acest sens se remarcă două modele speciale: MateBook D14 și MateBook D15.

Un produs complementar laptopurilor poate fi foarte bine o tabletă HUAWEI MatePad. Iar când vine vorba de telefoane nu poți greși cu Mate 40 Pro, lansat în toamna trecută și unul dintre dispozitivele cu cele mai bune camere, dar și P40 Pro, modelul excepțional din primăvara lui 2020 și ajuns acum la preț foarte bun. Iar un companion excelent pentru telefon poate fi ceasul WATCH GT2 Pro.

Acestea au parte de cele mai mari reduceri cu ajutorul cupoanelor oferite pe www.huaweistore.ro . Astfel, ai 800 de lei reducere la laptopurile MateBook, 1.000 de lei pentru cele două telefoane, 500 de lei pentru WATCH GT 2 Pro și 300 de lei pentru MatePad, cu ajutorul cupoanelor de reduceri.

Dar mai e loc de-o mențiune aici. Pe lângă reducerea oferită de voucher, cele două notebook-uri mai vin în plus și cu un cadou surpriza. Aceste produse beneficiază astfel de reduceri de până la 1.000 de lei din prețurile recomandate de vânzare.

Reduceri de 6.000 de lei la produse excelente de la Huawei

Huawei oferă cupoane de reduceri care valorează în total 6.000 de lei. Acestea sunt disponibile pentru următoarele produse: cântarul HUAWEI Body Scale 3, brățara de fitness HUAWEI Band 4, căștile HUAWEI FreeBuds 3i, ceasurile HUAWEI WATCH GT2, HUAWEI WATCH GT2 42mm, în variantele de culoare Refined Gold și Frosty White, cât și HUAWEI WATCH GT2 Pro, tableta HUAWEI MatePad, telefoanele HUAWEI P40 Lite 5G, HUAWEI P40 Pro și HUAWEI Mate40 Pro sau cele mai noi modele de notebook, precum HUAWEI MateBook D14 și D15, ediția 2021, echipate cu procesoare Intel generația a 11-a.

E important de reținut și că toți clienții Huawei Online Store beneficiază de livrare gratuită pentru produsele comandate, posibilitatea de plată în numerar la livrare, fără taxe adiționale, înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

Iar ultima surpriză e că Huawei mai pune la bătaie și un Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Astfel, toți cei care fac achiziții de cel puțin 100 de lei până la sfârșitul lunii mai intră în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 10.999 lei.

Compania, atât prin aceste reduceri, cât și cu noul magazin online, sărbătorește 18 ani în Romania. Iar utilizatorii sunt invitați să se înscrie la newsletter-ul dedicat. Astfel, cei care se înscriu la newsletter primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse din noul magazin. Clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 6.000 de lei pe care le pot folosi în magazin.

Cât despre magazin e bine să știi că Huawei Online Store asigură toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC & tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a-i menține în permanență pe consumatori conectați la produsele și cele mai bune oferte Huawei.

Citește și: