Cele mai noi clone de MacBook vin de la Honor: cu ce se ”laudă” în carcasă

Cele mai noi clone de MacBook vin de la Honor: cu ce se ”laudă” în carcasă

Honor iese pe piața tehnologiei cu cele mai noi clone de MacBook. Producătorul dorește să preia din supremația deținută de Apple, în sectorul portabilelor.

Producătorul Honor, tocmai a dezvălui o nouă serie din gama sa de notebook-uri, MagicBook. Actuala serie a fost denumită MagicBook X, în timp ce începe cu două ultrabook-uri îmbrăcate în aluminiu. Dintre acestea amintim MagicBook X 14 și MagicBook X 15. Cele două notebook-uri sunt echipate cu procesoarele Intel din cea de-a 10 generație.

Utilizatorii pot alege între procesorul Core i5-10210U și procesorul Core i3-10110U, la care se adaugă două opțiuni de memorie RAM: 8GB sau 16GB. În ceea ce privește spațiul de stocare, laptopurile vin echipate cu SSD PCIe NVMe cu o capacitate de 256 GB sau 512 GB. Unul dintre lucrurile interesante care merită menționat, este faptul că ambele laptopuri dețin o baterie de 56 Wh, care acceptă încărcare rapidă de până la 65W, cu ajutorul conectorului de tip USB-C.

MagicBook X 14 are un ecran IPS cu o diagonală de 14 inci, 16: 9, cu o rezoluție de 1080p, în timp ce X 15 crește diagonala display-ului său la 15,6 inci. Cele două dispozitive vin cu certificare TUV Rheinland, astfel că nu sclipesc și totodată produc niveluri scăzute de lumină albastră, fiind mai prietenoase cu ochii.

Prețul celor mai noi clone MacBook

Cele două laptopuri MagicBook X primesc același set de porturi. Acestea vin echipate cu USB-A 3.0 Gen, USB-A 2.0, HDMI de dimensiuni mari și o mufă jack audio de 3,5 mm. Modelul care deține display-ul de 14 inci cântărește aproximativ 1,38 kilograme, în timp ce cel de 15 inci are o greutate de 1,56 kilograme.

În timp ce primul laptop deține rame mai subțiri, astfel că marginile superioare și lateralele măsoară 4,8 mm, cel de-al doilea laptop cu display-ul de 15 inci are rame de 5,8 mm. În comunicatul de presă transmis de Honor, este menționată în mod specific doar disponibilitatea în Rusiei. MagicBook X 14 are un preț de pornire de 690 de dolari, în timp ce MagicBook X 15 începe de la 730 de dolari. Cele două laptopuri sunt disponibile deja în magazine.