Cea mai nouă rețea socială primește o îmbunătățire pe care sigur o vei aprecia

Cea mai nouă rețea socială primește o îmbunătățire pe care sigur o vei aprecia

Clubhouse este una din cele mai noi rețele sociale. Cu o popularitate în continuă creștere aceasta a adus un nou mod de interacțiune pentru utilizatori. Acum, tehnologia sa urmează să primească îmbunătățiri majore.

Produsul startup-ului social media Alpha Exploration, aplicația a fost lansată pentru sistemul de operare iOS în martie 2020. Pandemia a jucat un rol important în evoluția rapidă a acestei noi rețele. La popularizarea acesteia au contribuit personalități din diverse domenii, îi amintesc pe Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook și pe Elon Musk, creatorul SpaceX și Tesla.

În 2021, Clubhouse a devenit disponibilă și pe platforma Android. Imediat după acest anunț, compania a emis un comunicat prin care ne informează că au semnat un nou parteneriat. Ted Talks va publica discuții exclusive pe aceasta platformă.

Noutăți

Ce aduce nou Clubhouse?

Păi, hai să o luăm așa, practic în cadrul său există „camere” audio de tip drop-in, deci cumva ideea principală ar fi ca sunetul să imite sunetul unei camere reale, nu? Tocmai asta își propun dezvoltatorii și anume să folosească atât software-ul cât și hardware-ul pentru a-ți da senzația că te afli într-o cameră reală. Utilizatorii iOS vor fi primii care se vor bucura de această nouă funcție de audio spațial, spatial audio.

Acum, conversațiile vor suna mai reale ca și cum ești într-o cameră cu oameni care vorbesc în jurul tău. Aplicația va avea această funcție activată din momentul în care o pornești prima dată dar va putea fi oprită din panoul de control în cazul în care îți dorești o experiență audio plată. Update-ul va fi implementat treptat pentru toți utilizatorii iOS  începând cu weekendul care tocmai a trecut. În ceea ce privește dispozitivele Android actualizarea va fi lansată în curând și acolo, însă pentru moment nu există o dată clară.

Toate căștile cu fir sau wireless vor fi compatibile cu noua funcție. În schimb, dacă folosești un headset cu bluetooth nu vei putea să simți diferența în timp ce vorbești din cauza limitării tehnice, dar efectul va fi aplicat. Compania a anunțat că lucrează împreună cu Google și Apple să remedieze acest inconvenient.

Clubhouse poate fi descărcată pentru Google Play de AICI și pentru App Store de AICI.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: