Bitcoin te-ar putea face milionar: valoarea record la care ar ajunge în doar cinci ani

Bitcoin te-ar putea face milionar: valoarea record la care ar ajunge în doar cinci ani

Dacă iei în calcul posibilitatea investițiilor în criptomonede, s-ar putea să fii inspirat. Deși evoluția lor este necontrolată oficial de instituții abilitate, și unii economiști susțin că investițiile în monede virtuale sunt similare jocurilor de noroc, s-ar putea să fie, totuși, o investiție bună pentru viitor.

Unii experți din lumea investițiilor financiare pariază pe Bitcoin. Se crede că moneda va valora 250.000 de dolari în următorii cinci ani.

Această părere este împărtășită, de exemplu, de Mark Yusko, fondatorul și directorul de investiții al Morgan Creek Capital Management, o renumită companie de administrare a investițiilor.

Bitcoin ar putea atinge o valoare record

Acesta e de părere că, în doar cinci ani de acum încolo, Bitcoin nu doar că va depăși valoarea sa record de aproape 70.000 de dolari spre aproape 250.000. Prin comparație, un Bitcoin se tranzacționează astăzi la o valoare de aproximativ 48.000 de dolari.

„Aceasta este o rețea și rețelele cresc într-un mod exponențial. Aceasta este cea mai rapidă rețea din istorie cu o valoare de un trilion de dolari”, punctează Yusko.

Expertul compară și echivalează calculele sale cu aurul. Potrivit acestuia, dacă valoarea monetară a aurului este de 4 trilioane de dolari, atunci aurul digital ar trebui să se ridice la acel total – o sumă care ridică valoarea pe unitatea Bitcoin la 250.000 de dolari.

Prin urmare, deși nu există garanții în previziunile de investiții, cine va paria pe Bitocoin în următorii ani ar putea să tragă cartea norocoasă din pachet.

2021 a fost un an excepțional pentru investițiile crypto. Toate monedele digitale s-au apreciat semnificativ per ansamblu, iar Bitcoin, supranumit „regele monedelor virtuale”, a cunoscut o creștere de 98%.

Investitorii par să capete tot mai multă încredere în monedele virtuale, în timp ce tot mai multe companii private le acceptă ca moneda de plată pentru tranzacții, iar majoritatea băncilor comerciale au demarat deja studii și teste pentru adoptarea propriilor bani digitali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: