Aceste fotografii suprarealiste fuzionează într-un mod inteligent animalele cu mâncarea

Aceste fotografii suprarealiste fuzionează într-un mod inteligent animalele cu mâncarea

Fiecare artist are propriul mod particular de a-și exprima arta. Prin ea transmitem sentimente, idei și povești, exprimând ceea ce suntem și cum vedem lumea din jurul nostru. Aceste fotografii ale artistului Ronald Ong transmit niște povești de domeniul fantasticului.

În copilărie, mulți dintre noi ne-am jucat cu obiecte din casă și le-am integrat în aventurile noastre fanteziste. Poate că o telecomandă TV a devenit o rachetă sau un pantof era o pisică. Unii dintre noi și-au păstrat acea imaginație specifică unui copil care descoperă lucrurile din jurul lui și le-au transpus într-o adevărată artă.

Artistul de “manipulare” a fotografiilor Ronald Ong creează imagini suprarealiste care îmbină în mod inteligent animalele cu mâncarea și alte obiecte neașteptate. Artistul Ronald Ong are 19 ani, este din Malaezia și creează imagini digitale care ne fac să călătorim printr-o lume fermecătoare și incredibilă.

Aceste fotografii te duc cu gândul într-un univers fantezist

De la o zebră amestecată cu niște biscuiți Oreo (fotografie intitulată, în mod corespunzător, „ZEBREO”), la o vulpe cu o pâine în loc de corp („LOAFOX”), portofoliul de hibrizi stranii al lui Ong arată ca și cum ar fi ieșit dintr-un delicios vis.

Ong folosește fotografii ale animalelor reale, le taie și le îmbină împreună cu obiecte care par a face parte din corpurile creaturilor. Într-o singură piesă, fuzionează un arici cu corp rotund și o păpădie pufoasă. Creațiile sale par a fi desprinse dintr-o univers paralel.

Într-o altă lucrare, Ong a schimbat burta unui tigru cu niște portocale feliate, creând iluzia că interiorul animalului este făcut din acest fruct. Indiferent de ce combinație foto creează Ong, seria sa reflectă imaginația jucăușă a artistului talentat și privirea artistică pentru textură și culoare.

Poți vedea mai jos câteva dintre fotografiile bizare ale lui Ong, dar și mai multe, pe pagina lui de Instagram. De asemenea, poți cumpăra lucrările sale ca fotografii tipărite, prin intermediul magazinului său online.