Această companie aeriană vine cu surprize pentru toți pasagerii. Ce trebuie să știi, chiar de astăzi

Această companie aeriană vine cu surprize pentru toți pasagerii. Ce trebuie să știi, chiar de astăzi

Lufthansa are planuri mari de viitor. Vrea să atragă cât mai mulți pasageri, majorând numărul de zboruri și schimbând meniul de la bordul aeronavelor sale.

Christina Foerster, membru al Board-ului operatorului aerian german, a dezvăluit planurile de viitor pe care le are Lufthansa.

La ce trebuie să se aștepte pasagerii

Oficialul companiei aeriene susține că Lufthansa va opera și mai multe zboruri decât în prezent, iar pasagerii se vor bucura de o experiență de zbor îmbunătățită la bordul aeronavelor, deoarece și meniul va fi unul nou.

„Frecvenţele zilnice vor creşte către multe destinaţii. Asta este important pentru călătorii în interes de afaceri care vor să se întoarcă în aceeaşi zi din călătorie”, a declarat Christina Foerster într-un interviu acordat grupului media Funke.

Practic, Lufthansa va adăuga un zbor la mijlocul zilei către rutele populare şi va introduce câteva meniuri pentru clienţii premium, de la 1 septembrie. Noul meniu va fi o combinație de gusturi din bucătăria germană cu cea internaţională.

Din nefericire, compania încă este afectată de pandemia de coronavirus. Criza sanitară a pus la pâmânt industria aeronauticii, iar companiile nici acum nu au revenit la nivelul de performanță și activitate înregistrat în 2019, înainte de izbucnirea coronacrizei.

Conform oficialilor companiei, Lufthansa operează acum 88% din destinaţiile de dinaintea pandemiei și transportă aproximativ 50% din pasagerii care zburau înaintea crizei provocate de pandemia de Covid-19.

Transportatorul național german Lufthansa a anunțat pierderi în valoare de miliarde de euro pentru 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

Este vorba despre o pierdere record de 6,7 miliarde de euro (8 miliarde de dolari) în anul afectat de COVID-19. Aceasta comparativ cu un profit de 1,2 miliarde de euro, înregistrat în anul 2019.

CEO-ul Carsten Spohr a descris anul pandemiei drept „cel mai provocator din istoria companiei noastre”.

Guvernele german, belgian, austriac și elvețian au susținut compania cu aproximativ 9 miliarde de euro în 2020 . De atunci, guvernul german a fost cel mai mare acționar individual al companiei aeriene.