3 cărți despre cosmos pe care le găsești într-un anticariat de cărți [P]

3 cărți despre cosmos pe care le găsești într-un anticariat de cărți [P]

Cosmosul reprezintă un domeniu care a stârnit de-a lungul timpul interesul și curiozitatea multor oameni de știință. Însă, este un domeniu ce necesită studiu intens și de durată. Motiv pentru care puțini sunt cei care se angajează în această călătorie spațială.

Totuși, dacă ești pasionat și vrei să afli mai multe despre Univers există o soluție practică și ieftină. Poți apela oricând la un anticariat de cărți. Un anticariat îți va oferi o gamă diversificată de cărți despre astronomie gata să-ți ofere cele mai interesante informații.

3 cărți despre cosmos pe care le poti găsi într-un anticariat

1.Un palid punct albastru de Carl Sagan

Astronomul Carl Sagan și-a petrecut o mare parte din carieră traducând explicații științifice tehnice în ceva ușor digerabil de către publicul larg. A fost profesor de astronomie și științe spațiale, dar și director al Laboratorului pentru Studii Planetare al Universității Cornell. De asemenea, a fost consultant pentru misiunile fără echipaj Mariner, Voyager și Viking în cadrul NASA.

Sagan abordează subiectul istoriei astronomiei și ia în considerare viitorul umanității în spațiu. El argumentează că este necesar ca oamenii să exploreze și, în cele din urmă, să creeze așezări umane pe planete și asteroizi. In anticariatul Printre Carti găsesti această carte pe rafturile sale.

2.Miliarde și miliarde de Carl Sagan

În ultima carte a uimitoarei sale cariere, Carl Sagan examinează cu brio întrebările arzătoare ale vieții, lumii și universului din jurul nostru. Scrisă sub forma unor eseuri, Carl Sagan abordează atât vastitatea cosmosului, cât și intimitatea minții umane.

Autorul aplică ceea ce știe despre știință, matematică și spațiu în viața de zi cu zi, explorând întrebări de genul:

  • Cum a luat naștere universul?
  • Cum se va termina?
  • Cum poți îmbina știința și compasiunea pentru a face față provocărilor secolului următor?

Este un volum fantastic pe care cu siguranță îl vei citi cu mare placere.

3.Ghidul astronautului pentru viața pe Pământ de Chris Hadfield

Colonelul Chris Hadfield a petrecut mulți ani antrenându-se ca astronaut și a înregistrat aproape 4000 de ore în spațiu. S-a alăturat programului derulat de Canadian Space Agency și a fost primul canadian care a pășit în spațiu.

Secretul succesului și supraviețuirii colonelului Hadfield este o filozofie neconvențională pe care a învățat-o la NASA: pregătește-te pentru ce e mai rău și bucură-te de fiecare clipă.

Prin această carte, autorul îi aduce pe cititori mai aproape de anii săi de pregătire și explorare spațială, demonstrându-le cum imposibilul devine posibil. Propria sa educație în spațiu l-a învățat câteva lecții contraintuitive: nu vizualiza succesul și nu te lăsa influențat de ceea ce gândesc ceilalți. Perspectivele sale vii și răcoritoare te vor învăța cum să gândești ca un astronaut și îți vor schimba complet modul în care vezi viața pe Pământ.

A fost cea mai vândută carte scrisă de un canadian și a devenit bestseller New York Times. Așa că dacă, ești pasionat de astronomie ar trebui să ai pe listă acest volum.

Astronomia poate fi un domeniu dificil de înțeles, dar există cărți cu informații simple pe care oricine le poate înțelege. Iar Printrecarti.ro este un anticariat din Bucuresti care îți pune la dispoziție zeci de volume despre astronomie. De la elemente de introducere în astrofizică până la cele de astronomie nautică și explicații despre eclipsele solare.

Tot ce trebuie să faci este să răsfoiești rafturile virtuale pe care vei gasi mereu cărți la reducere. Comanda ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare si transportul este gratuit la comenzi de peste 129 lei.

Citește și: