VIDEO Totul despre iPhone 12, iPhone 12 Pro și HomePod mini din clipurile oficiale de prezentare

VIDEO Totul despre iPhone 12, iPhone 12 Pro și HomePod mini din clipurile oficiale de prezentare

În cadrul celei mai noi conferințe Apple, gigantul din Cupertino a dezvăluit o serie stufoasă de produse noi și, ca de obicei, acestea au venit însoțite de clipuri de prezentare sau reclame.

După o serie stufoasă de zvonuri și speculații legate de noile gadgeturi ieșite din Cupertino, compania americană a le-a detaliat pe toate în conferința de presă înregistrată în cadrul Apple Park.

Dacă ești fan Apple, sunt șanse mari ca evenimentul să ți se fi părut spectaculos, iar produsele interesante. Din păcate, sunt multe particularități care să te enerveze mai multe decât să te încânte. Designul noilor telefoane, deși este diferit de iPhone 11, de fapt, este o combinație între iPhone 5 și iPhone 10, cu margini mai subțiri în preajma ecranului. Practic, marginile nu mai sunt rotunjite, ci sunt teșite, la fel ca la iPad Pro sau la foarte vechiul iPhone 5.

Dincolo de detaliile vizuale care s-ar putea să nu te motiveze să faci investiția într-un upgrade, toate noile telefoane iPhone 12 sunt mai rapide și fac poze mai spectaculoase. În plus, rezistă la apă, până la șase metri adâncime.

Una peste alta, s-a insistat atât de multe pe performanță brută și abilități foto, încât ai crede că iPhone 11 Pro a devenit o relicvă peste noapte. În practică, s-ar putea să nu simți telefonul mai sprinten decât într-unul din 50 de jocuri, iar când vine vorba de performanță pe partea de captură, vei face multe poze până să-ți dai seama că vechiul tău iPhone 11 Pro Max este mai slab.

Pur și simplu, trecem printr-o perioadă în care gadgeturile mobile sunt mai mult decât decente pentru a imortaliza conținut foto și video. Nu știu dacă un upgrade care nu este de la cer la pământ justifică o investiție începând cu 1100 de dolari, valoare care în România se va transforma în euro. Ca referință, la fel ca anul trecut, iPhone 12 Pro Max are cea mai bună configurație hardware de senzori și obiective, de aceea am menționat 1100 de dolari preț de pornire, față de 1000 de dolari cât costă iPhone 12 Pro.

Trecând peste detaliile de fond, dacă vrei să vezi cât de bune sunt noile gadgeturi Apple, aruncă o privire peste clipurile de mai jos.