Victorie neașteptată pentru Huawei: Dystopia, jocul cu Conor McGregor, ajunge doar în AppGallery

Victorie neașteptată pentru Huawei: Dystopia, jocul cu Conor McGregor, ajunge doar în AppGallery

Dystopia: Contest of Heroes este unul dintre cele mai noi jocuri online de strategie care poate să devină un succes global. În mod surprinzător însă, va fi disponibil doar pe terminalele Huawei, cel puțin pentru o perioadă.

Beetroot Lab este compania care se află în spatele iminentul Dystopia: Contest of Heroes, un joc video de care va face istorie ca fiind primul care îl integrează pe faimosul luptător de UFC Conor McGregor, în format digital. Datorită unui parteneriat cu Huawei, cel puțin pentru o perioadă de timp, nu-l vei găsi în Apple AppStore sau Google Play Store. În schimb, a apărut deja în Huawei AppGallery. Cu alte cuvinte, ai nevoie de un smartphone Huawei pentru a-l juca.

Este un joc multiplayer de strategie free-to-play, cu o grafică color de înaltă calitate, și o serie de eroi 3D pe care îi poți personaliza în funcție de câtă răbdare ai. Abilități lor, de asemenea, sunt controlate de către jucător. Acțiunea se petrece într-un New York distopic al anului 2065. Jucătorii trebuie să construiască un imperiu prin ocuparea de districte sau cartiere prin colectarea de echipamente tematice SF. În același timp, sunt nevoiți să gestioneze raidurile asupra altor jucători și să construiască alianțe sociale cu prieteni virtuali.

De trei ani se lucrează la el, iar fața cu Conor McGregor a fost asociată inițiative încă de la început. Dincolo de prezența sa pe o imagine de copertă, McGregor va găzdui un eveniment anual in-game cu jucători din întreaga lume.

La capitolul detalii tehnice, la scurt timp după lansarea jocului sub formă de test în Noua Zeelandă, Australia, Canada și Țările Nordice, cu un grad controlat de promovare, Dystopia a obținut un scor de 7% D28. Cu alte cuvinte, 7% dintre utilizatorii care au instalat jocul încă îl jucau după 28 de zile, iar conversia la utilizatorii plătiți a fost de aproximativ 3,2% pe piețele de nivel 2 și la aproape 5% pe piețele de nivel 1.

Dacă ai un telefon Huawei, poți descărca Dystopia: Contest of Heroes de la această adresă. Ca utilizator de Android, îl poți descărca de aici, începând cu 25 septembrie.