27 nov. 2020 | 09:44

Top 10 filme și seriale care dispar de pe Netflix în decembrie

ACTUALITATE
Top 10 filme și seriale care dispar de pe Netflix în decembrie

Ziua de care abonații Netflix s-au temut de ani de zile este în sfârșit vizibilă. Pe 31 decembrie 2020, NBC va elimina popularul sitcom odată ce va fi transmis din serviciul de streaming creat pentru propria sa platformă. Dacă vrei să vezi episoadele vechi The Office în viitor, va trebui să faci acest lucru prin intermediul Peacock.

Deși știm despre eliminarea serialului The Office de pe Netflix de ani de zile, este încă greu de crezut că una dintre cele mai emisiuni de streaming din acest deceniu nu va mai fi disponibilă pe cel mai mare serviciu de streaming din lume.

Ia-ți la revedere de la aceste filme și seriale de pe Netflix

Și pentru că lucrurile rele nu vin niciodată singure, aceasta nu este singurul blockbuster care va fi eliminat de pe platformă în decembrie. Mai putem vorbi despre West Wing, cât și Dexter.

În plus, Netflix va avea o licitație luna aceasta pentru Hell on wheels, Nurse Jackie și Gossip Girl.

Numai asta ar fi făcut din decembrie 2020 una dintre cele mai proaste luni ale Netflix, dar veștile nu se termină aici.

Licențele pentru unele dintre cele mai bune filme expiră, de asemenea, Spiderman: Into the Spiderverse, poate fi cel mai bun film de benzi desenate realizat vreodată. Dacă nu l-ai văzut încă, mai ai puține șanse, așa că urmărește-l cât mai curând posibil.

Renunță la unele blockbustere clasice precum A return to the future, Indiana Jones și Fargo.

Alte două filme ale lui Charlie Kaufman – Being John Malkovich și Eternal sunshine of a spotless mind ajung și ele în blocul de tăiere al Netflix.

Ca să nu ne întristăm și mai mult, iată o listă a filmelor care vor dispărea de pe Netflix în luna decembrie: