Telefoane Digi ieftine: super telefoane la zero lei și Samsung S20 la 803 lei

Telefoane Digi ieftine: super telefoane la zero lei și Samsung S20 la 803 lei

Digi | RCS-RDS are o campanie specială pentru această perioadă. Ca să marcheze primăvara, a venit cu reduceri. Și le-a adunat pe toate pe-o pagină specială. Am adunat câteva modele de-acolo ca să vezi dacă ți se potrivesc.

Operatorul promite nelimitat convorbiri în toate rețelele naționale, fixe și mobile, dar și în convorbiri internaționale în rețele fixe. Totodată, ai 3.000 de minute pentru convorbiri internaționale în Statele Unite ale Americii, Canada, China și UE, în rețelele mobile.

Cel mai util e însă că ai internet nelimitat în rețeaua 4G. Ține însă cont că e nelimitat, dar la viteză mai mică. La viteze 4G ai câteva zeci de GB. Digi | RCS-RDS îți dă însă opțiunea de a cumpăra telefoanele în rate, dacă te portezi. Astfel, amortizezi mult mai ușor costurile.

Cum iei telefoanele de la Digi | RCS-RDS în rate

Oferta de acum e disponibilă pentru telefoane luate în 24 de rate și creditarea e prin UniCredit Consumer Financing. Trebuie să ai un venit minim lunar de 450 de lei, minimum 12 luni vechime totală în muncă și minimum trei luni la actualul angajator. Digi | RCS-RDS mai spune că trebuie să ai între 18 și 70 de ani. Altfel, sistemul de creditare e simplu: zero dobândă și comisioane, DAE 0% și poți amortiza până la 4.500 de lei din costul telefonului.

Toate telefoanele Digi sunt la zero lei. Astfel, ai C2 la 16,5 lei pe lună sau R2 la 22,5 lei pe lună.

Ofertele mai generoase sunt la telefoanele mai scumpe. Poți, de exemplu, să cumperi un Samsung Galaxy S20 Plus 5G cu 1.303 lei și 166,5 lei pe lună. iPhone 11 la 64 GB e la zero lei, dar dai 166,5 lei pe lună.

Dacă vrei un telefon Samsung Galaxy S20, dar fără 5G, ai versiunea 4G la 303 lei avans și 166,5 lei pe lună. În fine, cel pe care ți-l recomand este Samsung S20 Plus 4G la 803 lei și 166,5 lei pe lună.

Toate detaliile și lista de telefoane le ai pe site-ul Digi | RCS-RDS în pagina dedicată.