Cât de rezistent e, de fapt, Samsung Galaxy S20: rezistă de 1.400 de dolari?

Cât de rezistent e, de fapt, Samsung Galaxy S20: rezistă de 1.400 de dolari?

Samsung Galaxy S20 este noul flagship al companiei și sigur ești și tu curios să afli cât de rexistent este telefonul în realitate.

Telefonul este disponibil și pe piața din România, dar, cel mai probabil, nu se va înghesui să-l cumpere o cantitate uriașă de clienți. Asta în primul rând din cauza prețului extrem de ridicat pe care-l are noul flagship Samsung. Să dai 1.400 de dolari pe cel mai scump din serie, S20 Ultra, este destul de mult pentru un salariu obișnuit din România.

Totuși, dacă dai suma asta pe telefon, e bine să vezi și cât de rezistent e Samsung S20 Ultra, de fapt. Asta ca să nu-ți pară rău, la prima căzătură, că ai plătit pe el salariul pe două luni.

Pentru asta este util testul de durabilitate JerryRigEverything, canalul de YouTube celebru pentru astfel de teste pe telefoane.

Cât de rezistent este noul Samsung S20 Ultra

De data aceasta a venit rândul noului flagship de la Samsung, supus pe YouTube la o serie de teste serioase care-ți vor arăta cât de bine rezistă telefonul la zgârieturi și lovituri.

În ceea ce privește ecranul, după îndepărtarea protecției de deasupra, zgârieturile de pe acesta încep să fie vizibile la nivelul șase, pe scara de duritate Mohs. Designul ceva mai plat al ecranului este mai protejat de lateralele telefonului: astfel, în cazul în care scapi telefonul, ecranul va fi protejat de partea laterală, care este din metal. Nici sticla care protejează sistemul de camere n-a fost zgâriată de cutter-ul folosit.

Ecranul de pe Samsung S20 Ultra rezistă bine și unui test de 30 de secunde cu o brichetă aprinsă. Ulterior, urmele chiar ajung să dispară complet, după cum vei vedea și în videoclip.

Designul gros al telefonului contribuie și el la durabilitate. Supus unei încercări de îndoire, telefonul rezistă surprinzător de bine și nu prezintă niciun defect, ca rezultat.

Ca să vezi cum exact s-a descurcat telefonul la teste, poți urmări întreg videoclipul aici:

Acesta mai spune și că, într-adevăr, telefonul are niște specificații excelente, numai că nu vine cu nimic nou. Ar fi, mai degrabă, o compliație foarte bună a unor specificații pe care le-am mai văzut anterior și pe alte telefoane.

Citește și: