Poți uita de telefoanele Nokia. Acesta e noul produs pe care să îl vrei

Poți uita de telefoanele Nokia. Acesta e noul produs pe care să îl vrei

Nokia intră în segmentul laptopurilor cu lansarea PureBook X14 în India.

Laptopul Nokia PureBook X14 a fost lansat în India. Deși acesta apare sub marca Nokia, este construit și comercializat de Flipkart.

Noul laptop vine sub o formă ultralight și cu o „calitate a imaginii ultra-vie”. De asemenea, printre specificațiile laptopului Nokia se numără și un procesor Intel 10th-Gen, iar sistemul de operare va fi Windows 10, în formă deja preinstalată.

Laptopul a fost anunțat într-o singură configurație pentru 59.990 INR, ceea ce înseamnă aproximativ 815 dolari. Va fi disponibil pe Flipkart pentru achiziționare începând cu 18 decembrie.

Ce poate face Nokia cu un laptop?

Nokia PureBook X14 are un ecran IPS full-HD de 14 inci cu Dolby Vision, un raport ecran-corp de 86%, luminozitate maximă de 250 de niți și unghiuri de vizualizare de 178 de grade.

Nokia Purebook 14

Vine cu Windows 10 Home Plus preinstalat. Dispozitivul este alimentat de procesorul Intel Core i5 10th-Gen cu o frecvență de bază de 1,6 GHz și o frecvență turbo de până la 4,2 GHz.

Grafica este oferită de Intel UHD 620 integrat cu viteze turbo de 1,1 GHz. Are suport pentru 4K Quick Sync Video, Intel InTru 3D Technology și Intel Clear Video HD Technology.

Există 8 GB de memorie RAM DDR4 și SSD NVMe de 512 GB. Noul laptop Nokia vine cu suport și pentru asistența Dolby Atmos.

În ceea ce privește opțiunile de conectivitate, acesta include Wi-Fi dual-band, Bluetooth 5.1, două porturi USB 3.1, un port USB 2.0, un port USB de tip C 3.1, un port HDMI, un port Ethernet, o ieșire audio și o intrare MIC port.

Cei de la Nokia promit o durată a bateriei de până la opt ore la o singură încărcare, iar laptopul vine cu un încărcător de 65W.

Mai mult, este certificat Windows Hello cu o cameră web HD IR, care vă oferă suport pentru deblocarea feței.

În plus, este echipat cu o tastatură iluminată din spate cu o cursă a tastelor de 1,4 mm și un touchpad de precizie cu mai multe opțiuni de gestiune. Cântărește 1,1 kg și măsoară 16,8 mm.

După cum s-a menționat mai sus, va fi pus în vânzare de la Flipkart începând cu 18 decembrie pentru 59.990 INR. Vestea proastă este că, până la acest moment, nu există detalii despre disponibilitatea sa globală, așa că va trebui să mai aștepți în caz că-l vrei livrat în România.

Etichete: