20 mart. 2020 | 16:58

Ofertă Digi | RCS-RDS: cum te uiți gratuit la HBO sau Film Now

ACTUALITATE
Ofertă Digi | RCS-RDS: cum te uiți gratuit la HBO sau Film Now

Digi | RCS-RDS are o ofertă foarte bună în perioada asta. Ai, înainte de toate, acces gratuit la Film Now. Iar dacă vrei ceva mai bun, te poți uita gratuit pentru o anumită perioadă și la HBO.

Film Now e disponibil în rețeaua de cablu a RCS-RDS fără să plătești extraopțiunea de trei lei de până acum. Acest program e fostul Digi Film, lansat în 2011, conform Media Max. Acest canal poate fi o opțiune bună, dacă crezi că tot ce-aveai de văzut pe Netflix sau YouTube s-a terminat.

Pe de altă parte, Digi | RCS-RDS are și-o ofertă foarte bună dacă vrei HBO. Trebuie să intri în contul tău de pe DigiRomania.ro, să activezi din Serviciile Mele – Digi TV extraopțiunea HBO sau Maxpak și ai două luni gratuite.

Dacă n-ai abonament Digi TV, dar vrei să treci la RCS-RDS, poți alege Digital TV. Costă 30 de lei pe lună și ai 141 de canale TV, dintre care 34 de canale sunt HD. Apoi, ai și 60 de canale TV în aplicația Digi Online. Oferta completă e pe site.

Dacă tot ești client Digi | RCS-RDS, activează factura pe WhatsApp

Încă din decembrie 2019, operatorul a anunțat că le pune la dispoziție clienților opțiunea de-a primi factura prin WhatsApp. Dacă ai cont de WhatsApp cu numărul de telefon pe care l-ai dat către Digi pentru informări, poți primi factura acolo.

Ca să faci asta, adaugă în lista de contacte numărul 0316300505. În momentul emiterii facturii, vei primi în contul de WhatsApp un mesaj de informare. Pentru a putea vizualiza PDF factura Digi, va trebui să introduci textul „FACTURA”. Astfel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată.

Plata o poți face online și ar fi indicat în perioada asta. Nu trebuie să te deplasezi nicăieri și e chiar mai sigur, din punct de vedere al sănătății, să nu iei contact cu prea mulți oameni.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele